Dwa, sam stosuję do wklejania oringów (i to nie przy statyce) Loctite 480 - taka kropelka z domieszką gumy, niby elastyczna. Nie ma z nią problemów. Nie można tylko całego oringa zababrać bo faktycznie straci na właściwościach. Tylko w miejscu styku troszkę kleju i trzyma jak diabli. Nie da się oringa wyciągnąć nie rozpuszczając uprzednio kleju.
Podklejanie oringu-można?
-
Zanixi
- Specjalista poziom 2 (min. 300)

- Posty w temacie: 1
Podaj wymiary tego origa wpierw, może się coś znajdzie
.
Dwa, sam stosuję do wklejania oringów (i to nie przy statyce) Loctite 480 - taka kropelka z domieszką gumy, niby elastyczna. Nie ma z nią problemów. Nie można tylko całego oringa zababrać bo faktycznie straci na właściwościach. Tylko w miejscu styku troszkę kleju i trzyma jak diabli. Nie da się oringa wyciągnąć nie rozpuszczając uprzednio kleju.
-
Davido_olawa
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 4
-
noel20
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 1
Ja tam jak potrzebuję jakiś oring to zawsze w jakimś sklepie ci ściągną w kilka dni. A jak nie to zamów z INCO.
Osobiście czasami jak oring jest uszkodzony, a nie mogę czekać to kleje silikonem samochodowym i zawsze trzyma.
Osobiście czasami jak oring jest uszkodzony, a nie mogę czekać to kleje silikonem samochodowym i zawsze trzyma.
Betonowo-aluminiowy ploterek
http://www.cnc.info.pl/topics60/nowy-pr ... t45271.htm
http://www.cnc.info.pl/topics60/nowy-pr ... t45271.htm