5m/s 5G najszybszy laser Kimla
-
Autor tematu - Posty w temacie: 77
Szanowny Kolego,
Nie jest to kwestią wiary lecz faktów.
Zrozumiałe jest, że firma która złotego medalu nie dostała będzie deprecjonować znaczenie tego wyróżnienia przyznanego innej firmie.
Z drugiej strony może nie wszystkie medale targowe mają taką samą wartość?
Z pewnością takich, których otrzymania gratuluje osobiście sam Prezydent RP wiele nie znajdziecie.
Wskazuje to, że Złoty Medal Targów Poznańskich jest nagrodą za produkty istotnie wyróżniające się.
Nie jest to kwestią wiary lecz faktów.
Zrozumiałe jest, że firma która złotego medalu nie dostała będzie deprecjonować znaczenie tego wyróżnienia przyznanego innej firmie.
Z drugiej strony może nie wszystkie medale targowe mają taką samą wartość?
Z pewnością takich, których otrzymania gratuluje osobiście sam Prezydent RP wiele nie znajdziecie.
Wskazuje to, że Złoty Medal Targów Poznańskich jest nagrodą za produkty istotnie wyróżniające się.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 15
- Kontakt:
Co prawda to prawda.... Glupio by było, żeby Polski Prezydent wlepial osobiście medale firmom zagranicznym... Notabene ciekawe czy Prezydent wreczal medal dla Trumpf, który technologicznie stoi zdecydowanie wyżej niż KIMLA....251mz pisze:Może dlatego ,że jesteście POLSKĄ firmą?Z pewnością takich, których otrzymania gratuluje osobiście sam Prezydent RP wiele nie znajdziecie.
Takie działanie ma przede wszystkim na celu podniesienie wiarygodności Polskich firm w oczach zachodnich klientów.
[ Dodano: 2013-07-15, 13:51 ]
To samo chciałem powiedzieć.IMPULS3 pisze:
No nie mogę, i co z tego, czy on chociaż wie za co gratulował?
....
Jednoczesnie Panie KIMLA, chciałbym podkreslic, ze nie podważam decyzji o przyznaniu medalu. Jestem pewien ,ze się należał. Ale bez przesady z tym "osobistym wręczaniem"....
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
Autor tematu - Posty w temacie: 77
Aby już nie wchodzić w politykę nie będę rozwijał wątku prezydenckiego. Jestem inżynierem a nie politykiem.
Był medal, wizyta Prezydenta -wycięliśmy mu ładnego orła z nierdzewki, uścisk dłoni i pamiątkowy film.
Nam było miło, a i promocji firmy to nie zaszkodzi.
Tak czy inaczej dziękuję wszystkim, którzy przysłali nam maile z gratulacjami.
Bardzo chętnie podyskutuję natomiast o technologii cięcia laserowego i odpowiem na interesujące was pytania.
Był medal, wizyta Prezydenta -wycięliśmy mu ładnego orła z nierdzewki, uścisk dłoni i pamiątkowy film.
Nam było miło, a i promocji firmy to nie zaszkodzi.
Tak czy inaczej dziękuję wszystkim, którzy przysłali nam maile z gratulacjami.
Bardzo chętnie podyskutuję natomiast o technologii cięcia laserowego i odpowiem na interesujące was pytania.