you mashine ? bosch or sinumerik? L3030, L11, L20 ???adrpak pisze:Witam. czy jest osoba posiadajaca instrukcje(operator's manual) do trumpfa l3030 zeskanowana lub w pdf ?? pl/en.
Mam w firmie cala dokumentacje maszyny w wersji papierowej ale skonowac tyle stron troszke czasochlonne.
moj email to [email protected]
Instrukcja do Trumpf L3030
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 3
SolidWorks, SolidEdge, Autodesk Inventor, Trutops, BySoft, CncKad
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
pas_tol pisze:you mashine ? bosch or sinumerik? L3030, L11, L20 ???adrpak pisze:Witam. czy jest osoba posiadajaca instrukcje(operator's manual) do trumpfa l3030 zeskanowana lub w pdf ?? pl/en.
Mam w firmie cala dokumentacje maszyny w wersji papierowej ale skonowac tyle stron troszke czasochlonne.
moj email to [email protected]
Witam, i ja poszukuje instrukcji do trumpf l6030 na sinumerik. Do tej pory pracowalem na l3030 bosch ale teraz mam okazje zmienic prace a szkolenia raczej nie bede mial:/
Czy duża jest różnica w programowaniu w tops100 tych dwuch maszyn i postprosesorów?
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 3
babok,
The difference is. The machine on Bosch didn't support Twinline. The machine on Siemens supports him. If for programming that of problems I don't see. If the operator passes with Bosch to Siemens that for it there are some difficulties.
The difference is. The machine on Bosch didn't support Twinline. The machine on Siemens supports him. If for programming that of problems I don't see. If the operator passes with Bosch to Siemens that for it there are some difficulties.
SolidWorks, SolidEdge, Autodesk Inventor, Trutops, BySoft, CncKad
-
thank you, but if you have a manual for siemens?pas_tol pisze:babok,
I wanted something to learn theory

-
witam wszystkich ..wreszcie udalo mi sie znalezc troche czasu na zeskanowanie instrukcji do pdf-a
- linki ponizej:

instrukcja cz.1
instrukcja cz.2
instrukcja cz.3
P.S. sorry za brak polskich liter ale pisze z pracy..

P.S. sorry za brak polskich liter ale pisze z pracy..
Nigdy nie mow NIGDY!!!