Wysokiej jakosc obrobka aluminium
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
-
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Kolego jungel1991 czy też kwi_marek - być może dla skrzata nieistotna jest różnica pomiędzy trollem a spamerem, ale z pewnością wpisujesz się i w jedno i w drugie.jungel1991 pisze:Nie robię nikomu żadnej reklamy a tym bardziej anty, lecz widać że twój podpis świadczy o twym poziomie inteligencji. Po pierwsze nawet nie wiesz dokładnie co to jest trolling a używasz tego pojęcia. Po drugie to nie brzmiało "daruj waćpanie".
Nie pogrążaj się już. Takie "wejścia" jak Twoje na forach najczęściej likwiduje admin, a w Usenecie dostałbyś zaraz kilkanaście wrotek jak to klienci zlecili coś do superfirmy bonusspecto i dostali nic nie warte wyroby. Chcesz tego na pewno?
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
To takie powiedzonko które obowiązuje w pewnej społeczności internetowej, niestety ale żeby o tym wiedzieć również trzeba się wykazać odrobiną inteligencji, budek z piwem już nie ma Kolego, daruj sorię dalszą dyskusjejungel1991 pisze:lecz widać że twój podpis świadczy o twym poziomie inteligencji.
Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
-
Tak chce bo jestem pewien że wyroby firmy Bonus Specto są jak najbardziej ok;)skrzat pisze:Kolego jungel1991 czy też kwi_marek - być może dla skrzata nieistotna jest różnica pomiędzy trollem a spamerem, ale z pewnością wpisujesz się i w jedno i w drugie.
Nie pogrążaj się już. Takie "wejścia" jak Twoje na forach najczęściej likwiduje admin, a w Usenecie dostałbyś zaraz kilkanaście wrotek jak to klienci zlecili coś do superfirmy bonusspecto i dostali nic nie warte wyroby. Chcesz tego na pewno?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Kolego jungel1991, właśnie zgłosiłem Twój ostatni post do moderacji i mam nadzieję że tym razem wyfruniesz z forum na zawsze.
Kulturalne spamowanie można jeszcze tolerować, może ktoś mieć blisko i mieć coś do zrobienia, co w reklamowanej firmie potrafią i być może zaproponują rozsądną cenę.
Ale to co Ty wyprawiasz przekracza akceptowalne granice.
Mam nadzieję, że Administracja podzieli moją opinię.
.
Kulturalne spamowanie można jeszcze tolerować, może ktoś mieć blisko i mieć coś do zrobienia, co w reklamowanej firmie potrafią i być może zaproponują rozsądną cenę.
Ale to co Ty wyprawiasz przekracza akceptowalne granice.
Mam nadzieję, że Administracja podzieli moją opinię.
.
-