Orientujesz się może gdzie to kupić, najchętniej wysyłkowo?Dudi1203 pisze:http://www.rywal.com.pl/katalog_produkt ... _id.9c43f0
szczerze polecam, stosunkowo drogi (litrowka cos kolo 30zł) ale ma delikatny, ładny zapach i na prawde dobrze sie w tym frezuje alu.
Frezarka prawie biurkowa - prośba o opinię
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 49
Dzwoniłem i mają od ręki ale niestety tylko bańki 5l. Może ktoś chciałby się dołączyć na jakiś zakup zbiorowy?Dudi1203 pisze:Na tej stronie masz kontakt, zadzwon do nich. W warszawce tez siedzibe maja, moze akurat bedzie w poblizu.

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 49
Dopisuję do listybh91 pisze:O może ja bym się skusił na literek?

Płytki robię w Eaglu. Niestety jeszcze nie nauczyłem się robić ścieżki bezpośrednio z tego programu więc eksportuję do eps, wrzucam do Corela, obrabiam, eksportuje do dfx i wrzucam do cama.
Dzięki za miłe słowopascalPL pisze:Gratulacje.. super maszyna. Wygląd klasy PRO.

Myślę, że nie będzie problemu z wysyłką, dopisuję do listy chętnych.januszs0 pisze:Jak Kolega będzie mógł do mnie wysłać to chętnie zapisze się na litr chłodziwa.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Jeśli dowieziesz jeden litr na Wał Miedzeszyński, to chętnie wezmę 1l za 30zł bez papierów.Zhan pisze:Dzwoniłem i mają od ręki ale niestety tylko bańki 5l. Może ktoś chciałby się dołączyć na jakiś zakup zbiorowy?Dudi1203 pisze:Na tej stronie masz kontakt, zadzwon do nich. W warszawce tez siedzibe maja, moze akurat bedzie w poblizu.. Ja tego pewnie nigdy nie wykorzystam bo z 5l koncentratu wyjdzie jakieś 60l chłodziwa. A cena faktycznie jest spora 30zł netto/litr więc trochę bez sensu mi tyle kupować. Jakby ktoś był zainteresowany to mi by pewnie wystarczyło 1-2l, resztę mogę odsprzedać po cenie netto.