UHU kity + ew plytki
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
nie chiałem pisac tego tak wprost ale to samo pomyślałem pisząc powyżej ..skoti pisze:Moja zona będzie wprost wniebowzięta jak dam Jej na walentynki UHU zamiast jakiegoś oklepanego prezentu .
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 15
czy wiadomość w jakiej firmie są robione PCB to jakaś wielka tajemnica? przecież to że napiszesz gdzie zamawiałeś nie spowoduje krachu na giełdzie w Nowym Yorku... Sam podałem kilka firm robiących PCB jak byliśmy na formum na etapie wyboru wykonawcy, ktos wybał jakąś firmę, widocznie była najlepsza, ale DLACZEGO TO TAJEMNICA?
a wogóle co to za tekst: "Davido_olawa, dlatego ze podjolem narazie taka decyzje jak zamkne sprawe do konca bedziemy rozmawiac"??? Moze plytki robi jakis Twoj znajomy i chciales mu dac zarobic, albo Ty sam. I dobrze, jak tylko umiesz dobrze to zrobic to w porzadku jest wszystko, tylko dlaczego skrywasz to w tajemnicy...
a wogóle co to za tekst: "Davido_olawa, dlatego ze podjolem narazie taka decyzje jak zamkne sprawe do konca bedziemy rozmawiac"??? Moze plytki robi jakis Twoj znajomy i chciales mu dac zarobic, albo Ty sam. I dobrze, jak tylko umiesz dobrze to zrobic to w porzadku jest wszystko, tylko dlaczego skrywasz to w tajemnicy...
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
dostalem potwierdzenie na maila ze plytki zostana wyslane do poniedzialku
[ Dodano: 2007-01-31, 17:35 ]
juz pisalem w tej sprawie, a jakby robil to moj znajomy to plytki bylby zrobione jeszcze w zeszym roku
[ Dodano: 2007-02-03, 19:27 ]
paczka z pcb jest juz w lodzi w pn bedzie dostarczona przez kuriera
tme uzupelnilo stany magazynowe wec w pn bede odbierac reszte czesci
pozostanie pakowanie i wyslka ktora postaram sie w tym tyg zrealizowac
[ Dodano: 2007-01-31, 17:35 ]
juz pisalem w tej sprawie, a jakby robil to moj znajomy to plytki bylby zrobione jeszcze w zeszym roku
[ Dodano: 2007-02-03, 19:27 ]
paczka z pcb jest juz w lodzi w pn bedzie dostarczona przez kuriera
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
czyli teraz już z górkichomikaaa pisze:paczka z pcb jest juz w lodzi w pn bedzie dostarczona przez kuriera

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...