UHU kity + ew plytki

Rozmowy na temat układów elektronicznych sterowania obrabiarek CNC

Davido_olawa
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 19

Post napisał: Davido_olawa » 27 sty 2007, 16:45

Chomika zalogował sie dzisiaj o 15.38 i albo nasze pytania delikatnie mówiąc "Olał" albo nie złożył zamówienia na płytki i specjalnie nie udziela odpowiedzi...Napisanie postu trwa kilka sekund! Jestem troche zniesmaczony jego postawą...Mam nadzieje że ma DOBRE wytłumaczenie

Tagi:

Awatar użytkownika

rockykon
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 23

Post napisał: rockykon » 27 sty 2007, 17:15

albo jest bardzo bardzo zajety i nasze posty przeczytał i ma zamiar odpisać w przyszlości..
A może zaproponowac mu jakąś pomoc ?
Osobiście mogę zaproponować pomoc w rozesłaniu kitów i płytek, i tak wysyam srednio kilka paczek dziennie (z allegro), tylko niewiem jak to zrobić bo raczej blisko siebie nie mieszkamy...

a co zyskam ?? jako pierwszy bede miał kity :-)

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 82
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 27 sty 2007, 17:50

rockykon pisze:a co zyskam ?? jako pierwszy bede miał kity
ja jestem zmuszonu kupić brakujący 1 komplety UHU , bo już nie mogę się doczekać kitów a w między czasie do swojego pancernika dorobiłem sobie korbkę :D a kity z listy zostaną do kolejnych maszyn w przyszłości ..
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... ;) to nacisnij POMÓGŁ :]

olo_3
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 37

Post napisał: olo_3 » 27 sty 2007, 18:12

Davido_olawa pisze:Chomika zalogował sie dzisiaj o 15.38 i albo nasze pytania delikatnie mówiąc "Olał" albo nie złożył zamówienia na płytki i specjalnie nie udziela odpowiedzi...
ale za to odsetki na koncie rosna :evil:
[ Dodano: 2007-01-27, 18:14 ]
rockykon pisze:albo jest bardzo bardzo zajety i nasze posty przeczytał i ma zamiar odpisać w przyszlości..
chyba nie sadzac, z jego opisow na gg
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.

Awatar użytkownika

rockykon
Posty w temacie: 23

Post napisał: rockykon » 27 sty 2007, 18:27

ja tez juz prawie złozyłem sobie jedna płytkę, czekam tylko na procesor i kwarc.

a co do jego gg, to niestety nie ma go w kontaktach :-)

Awatar użytkownika

Autor tematu
chomikaaa
Posty w temacie: 66

Post napisał: chomikaaa » 27 sty 2007, 20:56

sluchajcie jest tak jak napisalem wczesniej plytki sa zamowione czekam tez na reszte czesc aby odebrac z tme niestety uzupelnienie stanow magazynowych w tme nie jest odemnie zalezne

sprawa trwa dlugo ale jesli kiedys bedziecie zalatwiac cos podobnego zobaczycie ile z tym jest zachodu

badz co badz trzeba zaczekac nie pisalem postu wczesniej gdyz bylem zmeczony po tym http://www.gorakamiensk.nazwa.pl/zima/i ... tail&id=45 reszta jak juz wczesnije kiedys wspominalem staram sie podawac konkretne informacje
wszystko co pisalem wczesnije jest prawda, nie biore tez ostanio tez udzialu w dyskusjach na forum gdyz musze konczyc prace dyplomowa i sie bronic ponadto mam stala prace wiec i czasu mam bardzo malo
sporo osob sie na pw do mmnie odzywa i zawsze im odpisuje

olo_3
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 37

Post napisał: olo_3 » 28 sty 2007, 01:18

chomikaaa pisze: Wysłany: 2007-01-08, 21:16
teraz zajmuje sie sprawa na biezaca jutro plytki zostana zamowione
mysle ze czas realizacji to jakies 2 tyg w tym czasie dokupie reszte elementow i przygotuje paczki do wysylki
a jak plytki dojda to rozpoczne wysylke
słuchaj 8.01.2007 napisałeś ze to 2 tygodnie minęło raptem 3 (nie wspomnę o wcześniejszych obietnicach), a ty ani słowa co się dzieje, moim zdaniem twoje słowo jest nic nie warte, a ty jesteś zwykłym bajkopisarzem, pozbawionym honoru godności i ambicji i kto wie czy nie kimś innym !
proponuje żebyś części czesi wsadził sobie gdzieś i niech ktoś kompetentny zajmie się tym tematem byle nie ty !

[ Dodano: 2007-01-28, 01:30 ]
chomikaaa pisze:sporo osob sie na pw do mmnie odzywa i zawsze im odpisuje
g... prawda napisałem kila razy z prośba o nr konta (zresztą nie ja jeden) i z zapytaniem czy na pewno będzie opis - i gdyby nie gmaro do dzisiaj bym nie dostał nr konta !
chomikaaa pisze: tme niestety uzupelnienie stanow magazynowych w tme nie jest odemnie zalezne
czego ci brakuje, ja jak zamawiałem to mieli wszystko od ręki (w bardzo dużych ilościach, z wyjątkiem kondensatorów 1000uF100V) - sprawdzę to na telefon ??!
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.

Awatar użytkownika

gmaro
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 82
Kontakt:

Post napisał: gmaro » 28 sty 2007, 07:48

Panowie , panowie tylko spokojnie co do tego że jest dużo z tym roboty żeby to podzielić i popakować to chyba każdy sobie zdaje sprawę ... reszta jakoś idzie do przodu chyba że ktoś koledze faktycznie pomoże ?
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... ;) to nacisnij POMÓGŁ :]

Awatar użytkownika

kot1979
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 9
Kontakt:

Post napisał: kot1979 » 28 sty 2007, 09:20

z tym odpisywaniem jest wiele racji:(( tez pisalem kilka razy:(
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl

Awatar użytkownika

Autor tematu
chomikaaa
Posty w temacie: 66

Post napisał: chomikaaa » 28 sty 2007, 10:03

olo_3, informacje ktore ktore kolejno podawalem byly aktualne w chwili ich zamieszczenia

ciekawe jak ty bys zareagowal gdyby po odpowiedzi ofertowej firmy, w chwili proby skladania zamowienia powiedzieli ci ze tego nie zrobia

rozmawiasz z ludzmi mowia ze nie ma problemu a pozniej sie wypinaja z dwoma firmami tak mialem

pozatym jak wysylasz zapytanie ofertowe to czekasz jakis czas na odp tejze firmy byc moze twoja osobe obsluguja poza kolejnoscia ja tego szczescia nie mialem

druga sprawa czesci ktora zreszta cie nie dotyczy
czesci zamowilem przed wigilia odebralem to co mieli na reszte czekam bo MAJA BRAKI W STANIE MAGAZYNOWYM BRAKUJE TRANSOPTOROW, KONDENSATOROW CERAMICZNYCH I ZACISKOW SRUBOWYCH I CI TEGO NIE WYCZARUJE

ostatnie info ktore umiescilem jest aktualne plytki sa w trakcie realizacji

prosilem tez na forum aby kontaktowac sie ze mna przez PRYWTNA WIADOMOSC na forum tu wiadomosci nie gina i na kazda odpisuje

olo_3, NIE MUSISZ ZDWONIC BRAKUJE
http://tme.pl/katalog/index.phtml?f_szukaj=6n137&idp=1

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Elektronika CNC”