UHU kity + ew plytki
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
W tej chwili zamowienia zostaly czesciowo zrealizowane wiec moge kolege uwzglednic przy ew nastepnej liscie
Wczoraj poslalem zamowienie na plytki niestety jedna firma sie wycofala z oferty jak skladalem zamowienie naszczescie rozwolegle pozostawilem sobie 2 opcje. Po konsultacji telefoniczej przeslalem pliki skladajac zamowienie.
uzgodnilem tak zeby wykonawca podeslal mi projekt do zatwierdzenia jak bedzie wszystko ok rozpocznie produkcje.
W tej chwili czekam na maila zawierajacego projekt do zatwierdzenia
laminat 1,55mm cynowanie wiercenie soldermaska opisy na gornej stronie plytki takie parametry ustalilem
mam nadzieje ze ten etap jest ostatnim i szybko sie zakonczy. Produkcja ok 12dni roboczych
Wczoraj poslalem zamowienie na plytki niestety jedna firma sie wycofala z oferty jak skladalem zamowienie naszczescie rozwolegle pozostawilem sobie 2 opcje. Po konsultacji telefoniczej przeslalem pliki skladajac zamowienie.
uzgodnilem tak zeby wykonawca podeslal mi projekt do zatwierdzenia jak bedzie wszystko ok rozpocznie produkcje.
W tej chwili czekam na maila zawierajacego projekt do zatwierdzenia
laminat 1,55mm cynowanie wiercenie soldermaska opisy na gornej stronie plytki takie parametry ustalilem
mam nadzieje ze ten etap jest ostatnim i szybko sie zakonczy. Produkcja ok 12dni roboczych
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
to i ja sie pisze na nastepna liste 3 kity + 6 PCB
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
plytki zostaly zamowione termin realizacji 10dni roboczych
czekam na uzupelnienie stanow magazynowych abym mogl odebrac zamowione rzeczy z tme brakuje transoptorow kondensatorow oraz zaciskow srubowych raster 3,5
przed chwila pisalem posta ale sie skasowal stad ta krotka informacji gdyz nie mam sily pisac tego ponownie
czekam na uzupelnienie stanow magazynowych abym mogl odebrac zamowione rzeczy z tme brakuje transoptorow kondensatorow oraz zaciskow srubowych raster 3,5
przed chwila pisalem posta ale sie skasowal stad ta krotka informacji gdyz nie mam sily pisac tego ponownie
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
grunt ze info sie pojawiło:) teraz to tylko kwestai czasuchomikaaa pisze: przed chwila pisalem posta ale sie skasowal stad ta krotka informacji gdyz nie mam sily pisac tego ponownie

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 19
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
tak pytam ale czy mozna domowic 3 PCB? i ewentualnie 3 Kity??? pytam jesli tak odrazu wysle kase z Mbanku.
[ Dodano: 2007-01-26, 12:30 ]
no i brak odpowiedzi a wystarczy powiedziec "tak" lub "nie" niczego wiecej nie wymagam:((
[ Dodano: 2007-01-26, 12:30 ]
no i brak odpowiedzi a wystarczy powiedziec "tak" lub "nie" niczego wiecej nie wymagam:((
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl