hmm... zastanawia mnie pierwsza mysl o jakosci gazow, czesciach itd itpaepcnc pisze:nie mi to oceniać (czy się znasz czy tez nie). Tylko należy uwzględnić że ok 90% klientów nie trzyma się wytycznych producenta dotyczących jakości gazów i żywotności części eksploatacyjnych itp,itd. To jest fakt.
Dlatego też jedną sprawą jest jakość którą możemy (maszyna) osiągnąć , a zupełnie inną to jest jakość produkcyjna. Dlatego uważam że głupota jest oceniać maszynę poprzez pryzmat jednego klienta.
P.S. Tak jestem przedstawicielem firmy AJAN , o czym świadczy mój forumowy nick![]()
P.P.S. Każdy ma prawo do swojego zdania, tylko powinno ono być poparte konkretnymi argumentami, dlatego też zapraszam na następne targi (Sosnowiec) gdzie możemy śmiało na ten temat porozmawiać. (proszę wówczas o ujawnienie swojej osoby)
u nas na hucie ajan "jedzie" na ziemnym. upieraliscie sie ze jakosc palenia, problemow przy wpalaniach i przepalaniach to wina gazu. przyjechaliscie z waszym gazem dostosowanym do waszej maszyny, z waszymi czesciami i wasi ludzie jako jedyni dotykali maszyny.
jaki byl efekt 4h produkcji w plecy a potem jeszcze kolejne 4h zeszly zeby na nowo ustawiac maszyne (nasi operatorzy musieli sie meczyc) bo okazalo sie ze na waszym gazie, waszych czesciach i obsludze waszych ludzi maszyna nie byla w stanie poradzic sobie z blacha 100mm.
moje zdanie jest chyba podparte konkretnymi argumetami chyba ze sa slabe? to moge dorzucic jeszcze ze 100