Poszukuję młodych, wykształconych frajerów z wielkich miast!

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

kamar
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 19
Kontakt:

Post napisał: kamar » 24 lut 2013, 17:39

bartuss1 pisze: albo jedziesz za chlebem gdzies tam
Tylko Francję omijaj :) Bo będziesz Putina prosił o obywatelstwo :)

Tagi:

Awatar użytkownika

clubber84
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 8

Post napisał: clubber84 » 24 lut 2013, 17:44

bartuss1 pisze:ogólnie rzecz biorac jako jednostki mamy g do gadania, wiec albo płacisz haracz i jakos tam zyjesz albo jedziesz za chlebem gdzies tam
I chyba do tego dążą nasi "politycy" z "ryżym" na czele - wywalić myślące jednostki na emigrację, a w kraju zostawić idiotów i lemingów niemyślących racjonalnie i niezdolnych do buntów i sprzeciwiania się ich decyzjom.

W

Awatar użytkownika

KAJOS
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: KAJOS » 24 lut 2013, 18:18

clubber84 pisze:I chyba do tego dążą nasi "politycy" z "ryżym" na czele - wywalić myślące jednostki na emigrację, a w kraju zostawić idiotów i lemingów niemyślących racjonalnie i niezdolnych do buntów i sprzeciwiania się ich decyzjom.
- nie zapominając o małym i spółce pisdułce z poparciem wyżej wymienionych kretynów.
Żeby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu.

Obrazek

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 14
Kontakt:

Post napisał: bartuss1 » 24 lut 2013, 18:27

wiesz, co mi da użalanie się nad losem kraju, o milionach nagród za bycie wybrancem narodu itd, chyba jedynie niesmak i złośc, więc zamiast skupić się na sobie i swoich celach to mam sie rozdrabniać ze vincent tamto, a tusk znowu coś głupiego, a tu jakiś palimlotek, a tu jakaś/jakiś przewodniczacy parlamentu czy czego tam jest transwestytą itd

po co mi ta wiedza ?
mam wyjśc na ulice i podpalić się benzyną w ramach protestu ? a może TY się podpalisz ? bo mi się to jakoś niespecjalnie usmiecha.

jak przychodzi do czynow to chętnych brak jak zwykle hehe, ale jak baby na jarmarku to sobie opowiadają oj jak to źle itd, taki mamy ustrój a z motyką na sejm sie wybieral nie będę.

więc wyjścia sa dwa albo morda w kubel, płacić i zając sie swoim życiem albo wyjezdzać na emigrację.

więc musze zarobić tyle, zeby stac mnie było na oddanie z usmiechem panstwu tych "marnych" groszy ... albo bidowac i na czarno pilnowac sie zeby kto nie podkablował ...
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign

IMPULS3
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: IMPULS3 » 24 lut 2013, 18:53

bartuss1 pisze:jak przychodzi do czynow to chętnych brak jak zwykle hehe, ale jak baby na jarmarku to sobie opowiadają oj jak to źle itd, taki mamy ustrój a z motyką na sejm sie wybieral nie będę.

więc wyjścia sa dwa albo morda w kubel, płacić i zając sie swoim życiem albo wyjezdzać na emigrację.

więc musze zarobić tyle, zeby stac mnie było na oddanie z usmiechem panstwu tych "marnych" groszy ... albo bidowac i na czarno pilnowac sie zeby kto nie podkablował ...
Ja trochę inaczej do tego podchodzę. nie traktuje tego czy podobnych tematów jako powodu do wywołania rewolucji bo to by było chore. Raczej ciekawi mnie to co myślą inni, czasem się z kimś zwyczajnie nie zgodzę. To że całą tą polityczną rzeczywistość nikt nie zmieni to ja o ty wiem. I nie zamierzam tego robić i ja, bo zwyczajnie nie mam pomysłu jak to wszystko naprawić a po za tym to nie mój świat.

Natomiast uważam że zawsze warto o czymś mówić, i o dobrych rzeczach i złych, bo może komuś to w czymś pomoże albo coś uświadomi.

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: bartuss1 » 24 lut 2013, 19:20

robiłem jakies kursy z samodoskonalenia itd, tam ucza ze nie warto zasmiecać sobie glowy czymś na co nie masz wpływu, czyli papką medialno - polityczną i wszelkimi bzdurami ktore tok myslenia odrywają do zupelnie niepotrzebnych dla szczescia informacji na ktore nie masz wplywu.
kiedys nie było tyle tego, nie wspomne ze nie bylo tvn, polsatu itd hehe
na dzien dzisiejszy nie ma idealnego lidera ktory zastapilby nieudaczników w rządzie w polsze, więc mając to w d poczekamy, tymczasem zajmując sięwlasnymi marzeniami o maszynach, domach, samochodach, halach produkcyjnych itd

kamar
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: kamar » 24 lut 2013, 20:09

bartuss1 pisze: na dzien dzisiejszy nie ma idealnego lidera ktory zastapilby nieudaczników w rządzie w polsze,
A był kiedykolwiek i gdziekolwiek ? :)

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: bartuss1 » 24 lut 2013, 20:14

może sie jeszcze nie ujawnił hehe, ktoś taki jak Piłsudski ? z charyzmą i patriotyzmem cy cos

kamar
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Kontakt:

Post napisał: kamar » 24 lut 2013, 20:18

I z przewrotem majowym :) Wiecej cywili zginęło niz w stanie wojennym ale co tam cywile.
I Bereza to tez ideał - nie kłapali by bez potrzeby.

IMPULS3
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)

Post napisał: IMPULS3 » 24 lut 2013, 20:48

bartuss1 pisze:robiłem jakies kursy z samodoskonalenia itd, tam ucza ze nie warto zasmiecać sobie glowy czymś na co nie masz wpływu, czyli papką medialno - polityczną i wszelkimi bzdurami ktore tok myslenia odrywają do zupelnie niepotrzebnych dla szczescia informacji na ktore nie masz wplywu.
kiedys nie było tyle tego, nie wspomne ze nie bylo tvn, polsatu itd hehe
I tu bym się nie zgodził (co robie nie ukrywam z radością... :wink: ). Wiesz na wiele rzeczy nie masz wpływu, ale to nie powód aby się nimi nie zajmować. Nawet to nasze życie jest jakoś tak odgórnie napisane a wpływ na nie no cóż, mamy ale nie za duże....

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”