UHU kity + ew plytki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 7
wicie rozumicie ..........
nie żeby mi to było na gwałt potrzebne -maszyna jeszcze nie gotowa ale..........
skoro zapłaciłem pare setek to jakieś minimum informacji mi ( i reszcie ) się nalezy nie ?
przynajmniej na jakim etapie jest realizacja ,zakupy z czym sa problemy.....
to tylko kilka linijek tekstu co tydzień lub co dwa...
no nie wiem ale nie wymagam chyba wiele ? ......a może ?
nie żeby mi to było na gwałt potrzebne -maszyna jeszcze nie gotowa ale..........
skoro zapłaciłem pare setek to jakieś minimum informacji mi ( i reszcie ) się nalezy nie ?
przynajmniej na jakim etapie jest realizacja ,zakupy z czym sa problemy.....
to tylko kilka linijek tekstu co tydzień lub co dwa...
no nie wiem ale nie wymagam chyba wiele ? ......a może ?
Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
numerek, nie denerwuj sie wiem ze sprawa sie ciagnie ale wez pod uwage ze skadalismy sie z miesiac a nie tydzien jak bylo na pocztku ustalone
pozatym byly swieta
teraz zajmuje sie sprawa na biezaca jutro plytki zostana zamowione
mysle ze czas realizacji to jakies 2 tyg
w tym czasie dokupie reszte elementow i przygotuje paczki do wysylki
a jak plytki dojda to rozpoczne wysylke
nie widze sensu pisac co troche ze zrobilem to lub nie bo lalbym wode a nie o to tu chodzi
sprawa bedzie zalatwona w tym miesiacu
mnie osobiscie tez nie jest to na reke ze tak dlugo to trwa ale nie zalatwiam nic pochopnie
kontrolery wyslalem 13 osobom reszte zrealzuje najszybciej jak bedzie to tylko mozliwe prosze was o jeszcze troche cierpliwosci dodam ze plytki moglem zamowic w okolicy 10.10 zeszlego roku ale wtedy zbieralismy dopiero chetnych
elementy nie wszystki zostaly zakupione bo nie ma ich na stanie magazynowym jak ostatnio sprawdzalem ale niedlugo to zostanie uzupelnione w najblizszych dniach
dodam procz tego ze mam tez swoje prywatne sprawy ktore musze tez dopilnowac chocby termin oddania pracy dyplomowej mam za 2 miesiace a praqcy jeszcze duzoc
pozatym byly swieta
teraz zajmuje sie sprawa na biezaca jutro plytki zostana zamowione
mysle ze czas realizacji to jakies 2 tyg
w tym czasie dokupie reszte elementow i przygotuje paczki do wysylki
a jak plytki dojda to rozpoczne wysylke
nie widze sensu pisac co troche ze zrobilem to lub nie bo lalbym wode a nie o to tu chodzi
sprawa bedzie zalatwona w tym miesiacu
mnie osobiscie tez nie jest to na reke ze tak dlugo to trwa ale nie zalatwiam nic pochopnie
kontrolery wyslalem 13 osobom reszte zrealzuje najszybciej jak bedzie to tylko mozliwe prosze was o jeszcze troche cierpliwosci dodam ze plytki moglem zamowic w okolicy 10.10 zeszlego roku ale wtedy zbieralismy dopiero chetnych
elementy nie wszystki zostaly zakupione bo nie ma ich na stanie magazynowym jak ostatnio sprawdzalem ale niedlugo to zostanie uzupelnione w najblizszych dniach
dodam procz tego ze mam tez swoje prywatne sprawy ktore musze tez dopilnowac chocby termin oddania pracy dyplomowej mam za 2 miesiace a praqcy jeszcze duzoc

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 23
a mnie sie akurat spieszy ...
Mozna wiedziec co stało na przeszkodzie zeby płytki zamówic wczesniej ??
z tego co kojarze to to juz sie ładnych kilka tygodni wszystko przeciąga i faktycznie kilka słów wyjasnienia by sie przydało, o odpisywaniu na mejle nie wspomne.
Co do spraw prywatnych, to kazdy je ma.. ale weź pod uwage ze paredziesci osob z niecierpliwościa czeka... wciska F5 czekając na jakies nowuny i nie moze realizowac swoich planów.
pozdawiam wszystkich czekających.
Mozna wiedziec co stało na przeszkodzie zeby płytki zamówic wczesniej ??
z tego co kojarze to to juz sie ładnych kilka tygodni wszystko przeciąga i faktycznie kilka słów wyjasnienia by sie przydało, o odpisywaniu na mejle nie wspomne.
Co do spraw prywatnych, to kazdy je ma.. ale weź pod uwage ze paredziesci osob z niecierpliwościa czeka... wciska F5 czekając na jakies nowuny i nie moze realizowac swoich planów.
pozdawiam wszystkich czekających.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 66
na maile odpisuje bez przesady pozatym prosilem o kontakt przez pw na forum
nie chce tu niczego usprawiedliwiac byly swieta przed moim wyjazdem przed wigilia chcialem zamowic plytki ale firma nie odpowiedziala na moje zgloszenie
w nowym roku kontkatowalem sie i dzis dostalem dopiero odp wiec jutro zamowie plytki
niestety takie zycie a pozatym spieszy sie nam wszystkim tak samo
nie chce tu niczego usprawiedliwiac byly swieta przed moim wyjazdem przed wigilia chcialem zamowic plytki ale firma nie odpowiedziala na moje zgloszenie
w nowym roku kontkatowalem sie i dzis dostalem dopiero odp wiec jutro zamowie plytki
niestety takie zycie a pozatym spieszy sie nam wszystkim tak samo
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
mi też się spieszy ale spokojnie czekam , jak wszyscy a co do samych kitów to jest z czym robić a i czasu trochę potrzeba aby wszystko było dobrze popakowanerockykon pisze:a mnie sie akurat spieszy ...

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 23
tez o tym pomyslałem, podobno juz cos przyszło, tylko nie starczy dla wszystkich, wiec teoretycznie mozna zacząć pakowanie i akurat jak płytki będa to od razu rozsylać.
Mam przeczucie ze jak będą juz PCB to trzeba będzie conajmniej tydzień czekać na spakowanie wszystkiego, potem jeszcze kolejny tydzień az listonosz przyniesie... wieć conajmniej miesiąc przed nami ...
Mam przeczucie ze jak będą juz PCB to trzeba będzie conajmniej tydzień czekać na spakowanie wszystkiego, potem jeszcze kolejny tydzień az listonosz przyniesie... wieć conajmniej miesiąc przed nami ...

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
ano na to wygląda ,trzeba też docenić że kolega chomikaa się tego podjął zadaniarockykon pisze:wieć conajmniej miesiąc przed nami ...

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 9
- Kontakt:
i mam nadzieje ze sie nie zrazie na tych co bardzo marudza:)
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl