2 monitory
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 7
tę pustą dziurę wypełniasz paskiem z windowsa i jest ok
przebudowa złożenia jest prawidłowo - po kliknięciu w okno złożenia - nie wyobrażam sobie inaczej - karta była by obciążona w tym czasie niemiłosiernie
spróbuje jutro zrobić print screena solida mam w pracy ale ... hmmm nie wiem czy się da .. - na 2 monitorach ?
paski niestety muszą pozostać i też mnie to denerwuje ale powoli przywykam
macham jak głupi myszą po monitorach i coraz częściej klikam turbo w myszce i jakoś idzie
przebudowa złożenia jest prawidłowo - po kliknięciu w okno złożenia - nie wyobrażam sobie inaczej - karta była by obciążona w tym czasie niemiłosiernie
spróbuje jutro zrobić print screena solida mam w pracy ale ... hmmm nie wiem czy się da .. - na 2 monitorach ?
paski niestety muszą pozostać i też mnie to denerwuje ale powoli przywykam
macham jak głupi myszą po monitorach i coraz częściej klikam turbo w myszce i jakoś idzie
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
nie lubię miec paska na dwóch, a w większości innych programów, sam wypełnia mi całą dostępną sobie przestrzeń, dlatego zdziwiło mnie to w solidzie.
Jak zmieniasz karty z elementami? standartowe TABem nie działa i przełaczania na pasku jest ... ok, widze jakieś zminimalizowane paski na dole, ale raz mi się pojawiają a potem juz nie ;/
tak, print screena robisz normalnie, jak przy jednym monitorze:)
Jak zmieniasz karty z elementami? standartowe TABem nie działa i przełaczania na pasku jest ... ok, widze jakieś zminimalizowane paski na dole, ale raz mi się pojawiają a potem juz nie ;/
tak, print screena robisz normalnie, jak przy jednym monitorze:)
The more intensely we feel about an idea or a goal, the more assuredly the idea, buried deep in our subconscious, will direct us along the path to its fulfillment.
-
karty zmieniam myszką
mam win 7 i w pasku są jako zakładki
na win XP tych zakładek nie miałem ale nie próbowałem pracy na XP szybko zmieniłem na win 7 64 bit
z tego co wyczytałem rozciąganie jest przystosowane do wielu monitorów bez ramki
co prawda to prawda nie działa to najlepiej
może pogrzeb w ustawieniach karty z pewnością się da rozciągnąć 2 monitor tak aby był na całości
jaka masz kartę ?
mam win 7 i w pasku są jako zakładki
na win XP tych zakładek nie miałem ale nie próbowałem pracy na XP szybko zmieniłem na win 7 64 bit
z tego co wyczytałem rozciąganie jest przystosowane do wielu monitorów bez ramki
co prawda to prawda nie działa to najlepiej

może pogrzeb w ustawieniach karty z pewnością się da rozciągnąć 2 monitor tak aby był na całości
jaka masz kartę ?
-
Blue_17, to jest świtne, dzięki za wskazówkę
bardzo się przydała.
Mam nvidia geforce 9600 gso, wiem, ze nie jest to za ciekawy sprzęt, ale jakoś daje rade.
win 7 64, monitory jednakowe
Już jakoś mam to rozpracowane. Najlepiej jest z paskiem ustawionym na auto-hide, zawsze to troszkę wiecej miejsca i solid zajmuje oba całe ekrany, wreszcie
:
Pozdrawiam.

Mam nvidia geforce 9600 gso, wiem, ze nie jest to za ciekawy sprzęt, ale jakoś daje rade.
win 7 64, monitory jednakowe
Już jakoś mam to rozpracowane. Najlepiej jest z paskiem ustawionym na auto-hide, zawsze to troszkę wiecej miejsca i solid zajmuje oba całe ekrany, wreszcie

Pozdrawiam.
The more intensely we feel about an idea or a goal, the more assuredly the idea, buried deep in our subconscious, will direct us along the path to its fulfillment.
-
no tak S daje wybór opcji ale ja zrozumiełem że chodzi o przełączanie poszczególnych kart części na jednym monitorze gdy na drugim jest złożenie -czy tak ?
można posiłkować się klawiszem R ale to daje podgląd na ostatnio otwarte
kurcze nie miałem czasu w pracy na z rzut ale widzę że poradziłeś sobie
auto hide to gdzie ta opcja jest ?
można posiłkować się klawiszem R ale to daje podgląd na ostatnio otwarte
kurcze nie miałem czasu w pracy na z rzut ale widzę że poradziłeś sobie
auto hide to gdzie ta opcja jest ?
-
S daje fajne możliwości edycji, bez latania myszką po monitorach. Tak, chodziło mi o przełączanie kart. R, dobra opcja, czegoś takiego mi brakowało, dzięki 
Prawym na pasek > właściwości > 2 kawdracik od góry musisz zaznaczyć, nazywa się to "włącz autoukrywanie paska zadań"

Prawym na pasek > właściwości > 2 kawdracik od góry musisz zaznaczyć, nazywa się to "włącz autoukrywanie paska zadań"