Pomoc :(
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Masz jeszcze 10, spokojnie dasz radę. Jak mi to powiedział mój promotor gdy usłyszał,że niegdy nie miałem do czynienia s SolidEdge a muszę nim cały projekt zrobić "student uczy się najszybciej jak ma mało czasu a musi coś zrobić". Btw. Pomoc pewnie byś otrzymał gdybyś pokazał nakreślony konkretny problem.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Boruc - nic to znaczy dokładnie jaki jest pierwszy krok którego nie potrafisz wykonać?
Nie potrafisz odpalić SW???
Jakieś dwa miesiące temu spróbowałem pierwszego kontaktu z SolidEdge, przerobiłem samouczki z programu, popatrzyłem na kilka filmów na YT i po dwóch tygodniach byłem bez większych problemów w stanie zrobić sobie modele potrzebnych elementów i pobawić się w wirtualny montaż.
Nie potrafisz odpalić SW???
Jakieś dwa miesiące temu spróbowałem pierwszego kontaktu z SolidEdge, przerobiłem samouczki z programu, popatrzyłem na kilka filmów na YT i po dwóch tygodniach byłem bez większych problemów w stanie zrobić sobie modele potrzebnych elementów i pobawić się w wirtualny montaż.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Raven ma racje. W samouczku SW nawet jest przykład jak zrobić wałek... Trzeba tylko umieć i chcieć szukać. Łożyska z Toolboxa, kwestia tylko Twojej wersji oprogramowania czy go posiada.
Nie sądzę, aby to zajęło parę godzinek.
Tak właśnie rosną nam inżynierowie.
Nie sądzę, aby to zajęło parę godzinek.
Tak właśnie rosną nam inżynierowie.
CSWP | CSWE | Trener CAD
AE Elite SOLIDWORKS
AE Elite SOLIDWORKS