Witam !
Poszukuję schematu elektroniki grawerki produkcji DDR z 88 roku. Załączam dla identyfikacji zdiecia, tabliczki znamionowej i panelu sterujacego. Może jak by ktoś miał, lub wiedział gdzie można takowy schemat znaleźć byłby bardzo wdzieczny.
Z góry dziekuję za każde wskazówki dotyczace miejsca, i za czyjąs fatyge.
pozdrawiam
Wladysław Z.
Schemat grawerki jeszcze prod. DDR z 1988 roku
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 3
Schemat grawerki jeszcze prod. DDR z 1988 roku
- Załączniki
-
- Część panelu sterpwania z płyty przedniej (trzeba dwa zdjęcia przysunąć do siebie bo to jest jedna całość)
- CNC (DDR)_6_6_1.jpg (32.45 KiB) Przejrzano 3435 razy
-
- druga część panelu sterowania.
- CNC (DDR)_6_6_2.jpg (20.23 KiB) Przejrzano 3590 razy
-
- tabliczka znamionowa do identyfikacji.
- CNC (DDR)_4-4.jpg (89.49 KiB) Przejrzano 3438 razy
Ostatnio zmieniony 27 gru 2006, 11:40 przez Wlad, łącznie zmieniany 2 razy.
W?ad.
Tagi:
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 3
Witam !
Nie wiem dlaczego mam kłopot z umieszczeniem zdiec w poście spełniają wymagania są mniejsze jak 800x600 wagi nie mają powyżej 150 KB. Wyskakuje mi komunikat "Warning: passthru() has been disabled for security reasons in /home/cncinfo/public_html/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 179", nie wiecie o co się jemu w tej chwili rozchodzi....
Będe dalej probował umieszczać wszystko co do niej należy.
Jeśli bym zdobył ten schemat, bo dla mnie najistotniejsza jest elektronika (koszt falownika jest jak na moje fundusze za duży), to bym tej elektroniki uzył do prawie już wykonanej mechaniki frezarki CNC.
Pozdrawiam.
Wladysław Z.
Ta maszyna jest porozkrecana niektórych elementów.. jak osi Z brakuje.Piotrjub pisze:Pokaz zdjecie całej maszyny.
Nie wiem dlaczego mam kłopot z umieszczeniem zdiec w poście spełniają wymagania są mniejsze jak 800x600 wagi nie mają powyżej 150 KB. Wyskakuje mi komunikat "Warning: passthru() has been disabled for security reasons in /home/cncinfo/public_html/attach_mod/includes/functions_thumbs.php on line 179", nie wiecie o co się jemu w tej chwili rozchodzi....
Będe dalej probował umieszczać wszystko co do niej należy.
Jeśli bym zdobył ten schemat, bo dla mnie najistotniejsza jest elektronika (koszt falownika jest jak na moje fundusze za duży), to bym tej elektroniki uzył do prawie już wykonanej mechaniki frezarki CNC.
Pozdrawiam.
Wladysław Z.
W?ad.