Pytanie odnośnie przekroju.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Pytanie odnośnie przekroju.
Witam wszystkich.
Mam takie pytanie z serii tych błahych, ale ciągle mi chodzi po głowie.
Jeżeli rysuje przekrój przedmiotu, którego elementy znajdują się pod kątem, to na tych elementach rysuje przekrój tylko w miejscu ich przecięcia?
Może dam przykład:
Mam takie pytanie z serii tych błahych, ale ciągle mi chodzi po głowie.
Jeżeli rysuje przekrój przedmiotu, którego elementy znajdują się pod kątem, to na tych elementach rysuje przekrój tylko w miejscu ich przecięcia?
Może dam przykład:
- Załączniki
-
- przyklad.pdf
- (27.59 KiB) Pobrany 276 razy
Tagi:
Re: Pytanie odnośnie przekroju.
Tak, plus widok za przekrojem(jak na przykładzie)korzonekk pisze:Jeżeli rysuje przekrój przedmiotu, którego elementy znajdują się pod kątem, to na tych elementach rysuje przekrój tylko w miejscu ich przecięcia?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Mam też pobranego Inventora, ale moje umiejętności nie są jeszcze na tyle odpowiednie bym szybciej zamodelował niż narysował to w "prymitcadzie" :p Niestety ostatnio nie mam czasu by się pobawić, ale na pewno będę próbował 
Polecilibyście jakąś literaturę do Mechanicala? Nie chodzi mi tutaj opis podstawowych poleceń, tylko coś co mogłoby mi pomóc w usystematyzowaniu pracy, wyboru najlepszych rozwiązań i najszybszych metod, poprawnej pracy na warstwach, modelu, układzie itp. itd.?

Polecilibyście jakąś literaturę do Mechanicala? Nie chodzi mi tutaj opis podstawowych poleceń, tylko coś co mogłoby mi pomóc w usystematyzowaniu pracy, wyboru najlepszych rozwiązań i najszybszych metod, poprawnej pracy na warstwach, modelu, układzie itp. itd.?