Aluminium Gdzie kupujecie ?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Aluminium Gdzie kupujecie ?
Tak jak w temacie gdzie kupujecie w jakim sklepie - proszę o stronę sklepu , aluminium mowa o płaskownikach oraz formatkach i czy docinają na wymiar ..
wymiary to np : 400 x 60 x 30 mm
z góry dzieki za odp ...
wymiary to np : 400 x 60 x 30 mm
z góry dzieki za odp ...
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Ja zamawiałem tutaj ( http://transmet.net.pl/kontakt.html ) Wszystko na maila , bardzo rzeczowa i konkretna firma . Nikt mnie nie pytał detalista czy nie .Wysłałem wymiary i dostałem wycenę .
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Dzieki panowie, co do semexu to BEZ komentarza ..
Znacie może namiary na firmę - najlepiej z częstochowy ale nie koniecznie która wytnie mi laserem i obrobi : przykład
"wycięcie" z blachy stalowej o grubości 20 mm poniższego projektu wywiercenie 13 otworów o średnicy 6 mm wyfrezowanie względem "podstawy" wcześniej " splanowanej" "pod kontem 90 stopni 2 otworów o średnicy 20mm oraz wypalenie otworu o średnicy 40mm
mowa o 2 elementach i jaki może być przykładowy koszt z materiałem moim i firmy
Znacie może namiary na firmę - najlepiej z częstochowy ale nie koniecznie która wytnie mi laserem i obrobi : przykład
"wycięcie" z blachy stalowej o grubości 20 mm poniższego projektu wywiercenie 13 otworów o średnicy 6 mm wyfrezowanie względem "podstawy" wcześniej " splanowanej" "pod kontem 90 stopni 2 otworów o średnicy 20mm oraz wypalenie otworu o średnicy 40mm
mowa o 2 elementach i jaki może być przykładowy koszt z materiałem moim i firmy