Z tobą się nie da rozmawiać ani o matematyce, ani o fizyce.kamar pisze:Na paskach bedziesz miał jeszcze szybciej tylko co to ma do przyspieszenia.
.
a trzeci wiek to od ilu lat?kamar pisze:Dla rozmów na tematy matematyczno-fizyczne to się zapisz na uniwersytet trzeciego wieku. W tym wątku chodzi o wyduszenie z posiadanej maszyny jak najwiecej.
Zapewne sprawy sobie z tego nie zdajesz, ale zadanie pytania "co ma wspólnego prędkość z przyśpieszeniem" zamyka wszelką dyskusję.kamar pisze:Dla rozmów na tematy matematyczno-fizyczne to się zapisz na uniwersytet trzeciego wieku.W tym wątku chodzi o wyduszenie z posiadanej maszyny jak najwiecej.
kamar pisze: na uniwersytet trzeciego wieku
ja się łapię w ten zakreskamar pisze:Od 6 do 106
Dzięki za zamieszczenie config'u. Widzę, że u ciebie STEPGEN to 125 % MAX_ACCELER, jak wspominałem w pierwszym poście u mnie ten parametr (STEPGEN) jest, można powiedzieć kluczowykamar pisze:Przykładowy config:
Przy lekkiej plażmie :Kod: Zaznacz cały
MAX_VELOCITY = 250 MAX_ACCELERATION = 800 STEPGEN_MAXACCEL = 1000
Dopóki nie napiszę że to Ty powiedziałeś, to sobie mogę pomiędzy cudzysłowem pisać co mi się spodoba.kamar pisze:Elementarna przyzwoitość - cytat ma byc cytatem a nie dowolną interpretacją tuxcnctuxcnc pisze:[ "co ma wspólnego prędkość z przyśpieszeniem"
.