znikajace posty:(
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
znikajace posty:(
wczoraj mialem 103 posty a dzis juz mam 99:( cos jest nie tak znikaja posty:((
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Widzisz juz masz znowu 100
Oj czy naprawdę twoim największym zmartwieniem jest ilość posiadanych postów ? Choć swoja droga ciekawe za ile postów dostaje sie tu nagrodę ? I co nią jest ?

Moj chomik
http://chomikuj.pl/skotisobek
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
to sie często zdarza i cofaja wtedy wszystkim użytkownikom , ale tak jak to napisał skoti chyba nie o to tu chodzikot1979 pisze:wczoraj mialem 103 posty a dzis juz mam 99

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Kontakt:
skoti: wlasciwie to nie o moje posty mi chodzi , bo szczerze gowno sa warte ale o posty tych ludzi , ktorzy cos wnosza do tego forum . inaczej mowiac jak moje znikaja to i inne tez:( no i jak popatrze ze ze mnie specjalista to smiac mi sie chce
))))) to chyba dla smiechu sa te statusy:))

www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Fakt statusy maja trochę niefortunne nazwy
Bo ilość nie zawsze przekłada sie na jakość , podkreślam nie zawsze .
A co do znikających postów to myślę ze może przesiadka na serwer płatny by pomogła ?

Ostatnio zmieniony 27 lis 2006, 17:40 przez skoti, łącznie zmieniany 1 raz.
Moj chomik
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Statusy, jak statusy - faktycznie nie zawsze odzwierciedlają one faktyczny stan wiedzy usera.
Jeśli chodzi o znikające posty to czasem moderatorzy usuwają nic nieznaczące lub niezgodne z regulaminem posty lub całe wątki, prawdopodobnie i twój post został usunięty.
Nie ma to związku z serwerem bo serwej jest opłacany i to nie małą gotówką. Aktualnie trwają prace nad przeniesieniem całego forum na jeszcze większy i szybszy serwer ponieważ ten na którym forum jest aktualnie zainstalowane jest zbyt mało wydajny.
Jeśli chodzi o znikające posty to czasem moderatorzy usuwają nic nieznaczące lub niezgodne z regulaminem posty lub całe wątki, prawdopodobnie i twój post został usunięty.
Nie ma to związku z serwerem bo serwej jest opłacany i to nie małą gotówką. Aktualnie trwają prace nad przeniesieniem całego forum na jeszcze większy i szybszy serwer ponieważ ten na którym forum jest aktualnie zainstalowane jest zbyt mało wydajny.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Kontakt:
hmm ... a mnie sie wydawalo , ze posty , ktore sa nie na temat , lub nie zgodne z regulaminem wsadza sie do kosza a potem ewentualnie usuwa:) no ale nic.
temat zamkniety.
temat zamkniety.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
no tak dokładnie, kosz jest automatycznie oprużniany co jakiś czas. Tak samo dzieje się na forum Giełda gdzie posty starsze niż 30dni są automatycznie usuwane.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
www.ebmia.pl
www.ebmia.pl