Wszystkim czytelnikom CNC Forum składam najlepsze życzenia w rocznicę odzyskania Niepodległości.
Nasuwa mi się taka myśl i zarazem życzenie , aby wiedza, zapał i zdolności osób zgromadzonych wokól tego forum przyczyniły się do świetności naszej Ojczyzny.
(może trochę górnolotnie , ale od serca)[/b]
11-listopada- Święto Niepodległości
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
witam !! mocą daną mi przez siebie mnie - nadaję CI tytuł WIELKIEGO TYRAŁA ( patrz twórczość śp . Stanisława Lema ) . jednocześnie odznaczam medalem i przyjmuję do Bractwa Wielkiej Zębatki . cześć CI na teraz i na zawsze . pozdrawiam !! ( samozwańczy generał kapituły i bractwa medalu Wielkiej Zębatki - JA
) .

Mane Tekel Fares
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
hALOTRON pisze:Nie wiem czy przyczyniam się tym do świetności naszej ojczyzny, ale w święto narodowe pracowałem 12 godzin od 6-18 i jutro w niedziele też idę na 12. Prację w firmie państwowej, więc może medal jaki dostanę?
tak, Roman Wielkie G (zwany rowniez kuń-head) wlasnie pisze do tz. "ojca swietego" podanie o ekskomunike twojej osoby z powodu nie swiecenia dnia swietego - nie chodzi tu o "jakies" swieto panstwowe, bo czymze on jest w porownaniu z parwdziwym swietem jakim dla kazdego katolika jest niedziela
p.s. powaznie sie zastanawiam, czy ostentacyjne spozywanie miesa w okresie wielkeigo postu ktorego zawsze z premedytacja sie dopuszczam, nie bedzie wkrotce karane paleniem na stosie :/
-mamo, czy jestem Twoją małą księżniczką?
-nie, nie jesteś synu
-nie, nie jesteś synu
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1