Oszalałem!!Super Turbo CnC 3d - Frezarka,Ploter CnC-Zobacz!!
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Najlepiej jeszcze pozostawić mechanizmy piszczałki i inne dzwięki. Granie krokowcami już było czas na osłonyZbych07 pisze:Tani patent.mike217 pisze:Ja mam osłony śrub w swojej maszynie zrobione z karbowanego węża od Polskiej maski przeciwgazowej popularnie zwanej słoniem. ....![]()
Ciekawe czy coś takiego by się sprawdziło. Cena 75zł ale w niezbyt dużej maszynce starczyłoby na jedną oś.
Allegro -- akordeon jak prawdziwy ---

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
No i proszę gadka szmatka i proszę bardzo...spol pisze:Najlepiej jeszcze pozostawić mechanizmy piszczałki i inne dzwięki. Granie krokowcami już było czas na osłony

Uwaga!!!!
No i są postępy .. maszyny z pieca już wyszły .. teraz okrzesać piaskiem niczym wydmuszki na Wielkanoc a potem frezowanie ...
Pierwsza partia wyżarzona i o piaskowana .

Z ciekawszych informacji , dla przyspieszenia i usprawnienia procesu produkcyjnego .
Stworzyliśmy tokarkę CNC oraz Chiński Stragan 3 - Kamar wybacz

W przyszłym tygodniu malowanie korpusów ...
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Mamy przechlapane u Kamara ale ja jestem zauroczony jego wyczynami ... i jak już nabierze koloru to zapodamy na forum ...IMPULS3 pisze: " Chiński Stragan 3 - Kamar wybacz "
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Kręci by pokazać , jak będą już naklejki które zamówię jak wrócimy z montażu maszyn w przyszłym tygodniu.kamar pisze:Ale wolałbym zobaczyć bebechy a nie pomalowanego gotowcagmaro pisze:[
Mamy przechlapane u Kamara...
A naklejki to oczywiście - " Chiński Stragan 3 - Kamar wybacz "
Kolejne części przyjechały : przekładnie falowe , uchwyty tokarskie , prowadnice liniowe , sterowniki ...
Pomogłem...
Pomogłem...