Jaki silnik??

Dyskusje na temat silników krokowych i sterowników silników krokowych.
Awatar użytkownika

Autor tematu
Wodzu
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 7

Post napisał: Wodzu » 05 lis 2006, 20:37

Kurcze nie mam kasy i nie jestem krezusem :mrgreen: A nie chodzilo mi tutaj nawet o Ciebie ale w szczegolnosci o jednego starszego pana ktory byl tak bezczelny ze napisal mi PW co mysli o moim planie wrzeciona (planie bo nie jest to jeszcze nawet projekt) i nie masz mnie za co przepraszac, a gotowe wrzeciono jest ?? Hm po prostu gotowym wrzecionem :mrgreen:

[ Dodano: 2006-11-05, 20:38 ]
I stwierdzam ze jak dokoncze prace rysunkowe (moze tak je nazwe) to dostana je tylko dwie osoby a reszte to mam po prostu w d.pie.

Nawet jak ten projekt bedzie fiaskiem i sknczy sie totalna klapa to coz zawsze do przodu.

[ Dodano: 2006-11-05, 20:42 ]
A po za tym jak sie dowiem kim jest ten koles naprawde to bedzie fajnie. Bo taki sznurek niech mnie nie poucza. (jestem wsciekly i z chlopakami z osiedla do niego pjade i sie zapytam co mial na mysli piszac mi to i owo), albo zrobie na odwrot na zlosc dokoncze to wrzeciono i zrobie tak zeby dzialalo i to jeszcze pieknie a zeby bylo smiesznie to wrzuce szczegolowy opis na forum taka kara i nauczka bedzie lepsza niz wypinanie sie na innych.

Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu.

Tagi:

Awatar użytkownika

ALZ
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 5
Kontakt:

Post napisał: ALZ » 05 lis 2006, 20:45

Od 15 lat zajmuję sie regeneracją elektrowrzecion wysokoobrotowych i trochę się na tym znam, niejedno wrzeciono miałem u siebie na warsztacie, ale cóż, sugerowanie czegoś niektórym to szkoda prądu i czasu.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2006, 00:21 przez ALZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

Autor tematu
Wodzu
Posty w temacie: 7

Post napisał: Wodzu » 05 lis 2006, 20:51

A ja dalej bede pytał i pewnie otrzymywal odpowiedzi ktorych niechcialbym uslyszec :mrgreen:
A tak po za tym, jakich wrzecion tzn. frezarek czy tokarek czy tych i tych.

Kurcze siadam do projektu bo teraz po tylu slowach to musze go dokonczyc i niewazne czy bedzie mial 10 obr/min czy 6000000000000ob/.min wazne zeby zmienialo narzedzie i nic juz nie powiem na krytyke widocznie bez takiej sie nie obedzie, swiat jest cyniczny jak powiedzial ktos madry.
Wzoruje sie na:

[ Dodano: 2006-11-10, 17:38 ]
A moze serwo?? Takie do 4000obr/min. Tylko jaki moment??
Załączniki
wrzeciono.jpg
wrzeciono.jpg (31.01 KiB) Przejrzano 786 razy
Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Silniki Krokowe / Sterowniki Silników Krokowych”