Montaż drewniaka

Maszyny wykonane z drewna, płyt meblowych itp.
Tu możesz również przedstawić się i opisać swoją maszynę

Autor tematu
mocart4
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 4
Kontakt:

Post napisał: mocart4 » 09 lip 2012, 11:54

skoro ten głupi pyta czy założyć najpierw buta czy skarpetkę to nie miej do niego pretensji tylko dlatego że o pyta tylko mu odpowiedz- jak wiesz, jak nie to lepiej nic nie pisz bo często bywa tak, że chcąc pokazać jaki to człowiek nie jest mądry wychodzi głupota z człowieka
jestem głupi, nie wiem czy założyć najpierw buta czy skarpetkę, mógłbyś przestać pier...ć że mam z tym problem tylko odpowiedzieć co najpierw założyć jak wiesz?

Tagi:

diodas1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 4

Post napisał: diodas1 » 09 lip 2012, 20:25

mocart4 pisze:skoro ten głupi pyta czy założyć najpierw buta czy skarpetkę to nie miej do niego pretensji tylko dlatego że o pyta tylko mu odpowiedz- jak wiesz, jak nie to lepiej nic nie pisz bo często bywa tak, że chcąc pokazać jaki to człowiek nie jest mądry wychodzi głupota z człowieka
jestem głupi, nie wiem czy założyć najpierw buta czy skarpetkę, mógłbyś przestać pier...ć że mam z tym problem tylko odpowiedzieć co najpierw założyć jak wiesz?
Czuję się zażenowany :oops: Na tym forum nie ma potrzeby aż tak wylewnie dziękować za okazane zainteresowanie i zawarte w postach wskazówki. Otrzymałeś garść wskazówek które innemu wystarczyłyby do ocknięcia i samodzielnego ruszenia konceptem. Najwyraźniej ich nie zrozumiałeś. Przykro mi, nie władam Twoim narzeczem. Ustępuję pola innym. Pewnie już tupią nogami z niecierpliwości kiedy przestanę "pier...ć" i czekają w kolejce na możliwość zabrania głosu. Powodzenia czy jak tam się mówi w Waszych rewirach.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Frezarka - konstrukcja drewniana”