Brak wymiaru gabarytowego.
Wymiar do krawędzi otworu?
Kieszeń z prawej brak wymiaru w pionie i albo mam krzywe oko albo tam są kąty a co za tym idzie wymiar 19 jest do pewnej części ciała na literę D. Można podać wymiary do teoretycznych naroży (trzeba je domalować przerywaną) albo jeden wymiar i kąt ścianki.
Wysokości kieszeni prostokątnych są jednakowe? tak się można domyślić, ale jak człowiek ma się domyślać to jest źle

Zwymiaruj pozostałe albo przeciągnij linię przerywaną między nimi (nie wiem czy to jest zgodne z normą ale u mnie w pracy często stosowane i mile widziane).
Brakuje położenia środkowej kieszeni w pionie. Jak są takie same można przeciągnąć oś (uwaga jak w poprzednim punkcie)
Sprawdź wymiary zaznaczone na biało czy przypadkiem nie zgubiłaś jakiejś połóweczki

.
Brakuje kąta pogłębień stożkowych.
Promyk R1 ginie w tłumie linii. Spróbuj coś z tym zrobić.
Jakbyś przekrój B trochę bardziej połamała to by starczył 1 przekrój - nie trzeba pokazywać całej kieszeni prostokątnej, wystarczy fragment, żeby było wiadomo, że jest przelotowa.
Poprawny ale okropny sposób wymiarowania w poziomie - spróbuj na szybko podać położenie nieszczęsnego otworu Φ4. Znacznie lepszym sposobem jest przyjęcie jakiejś bazy pomiarowej (boczna krawędź, oś, otwór tolerowany itp. ) i od niej podawanie wymiarów z wyjątkiem wymiarów istotnych konstrukcyjnie takich jak szerokości kieszeni i rozstawy otworów (opinie konstruktorów, technologów i operatorów mogą się w tych kwestiach nieco różnić).
Kolega rc666 chyba w obfitości wymiarów nie zauważył, że nie jest przewymiarowane.
Z uwagą do wyciągania wymiarów się zgadzam pod warunkiem, że nie zaciemni to rysunku, czyli tutaj część wymiarów bez problemów wyciągniesz.