witam
Mam krótkie pytanie jestem inż technologiem stoję przed wyborem magisterium,
planuje zdobyć magisterkę z transportu ciepła/ maszyn przepływowych.
proszę o krótkie streszczenie tego pomysłu.
pozdrawiam.
kariera
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 2
To rozwinę, zastanawiam się nad perspektywą takiego połączenia, zauważyłem że w klimie i maszynach przepływowych jest trochę roboty i całkiem nieźle płatnej, ale z drugiej strony zastanawiam się czy jednak nie lepiej czynić kroki dalej w stronę technologii, dla mnie są to trochę dwie odrębne półki. Z drugiej strony wiem jednak że mój cyrk- czytaj uczelnia w kwestii technologicznej nie jest w stanie mi już wiele zaoferować bo wycisnąłem z niej już chyba wszystko ci się dało (certyfikaty, szkolenia, itp itd)
)
[ Dodano: 2012-04-04, 15:29 ]
Albo jeszcze inaczej na dobry początek niech ktoś powie na której półce leży więcej pieniędzy
) przy relatywnie niższych nakładach pracy.
Dodam iż w cyrkach teraz wiele ludzi pcha się na technologie maszyn i niestety obawiam się że morze być zasyp cyrkowców znaczy inżynierów w tej dziedzinie.

[ Dodano: 2012-04-04, 15:29 ]
Albo jeszcze inaczej na dobry początek niech ktoś powie na której półce leży więcej pieniędzy

Dodam iż w cyrkach teraz wiele ludzi pcha się na technologie maszyn i niestety obawiam się że morze być zasyp cyrkowców znaczy inżynierów w tej dziedzinie.