UHU kity + ew plytki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 15
na allegro ktos (zapewne uczestnik naszego forum - nie mam czasu teraz poszukac jego nicka ale na allegro ma "PC-cnc") sprzedaje gotowe plytki do UHU w cenie 30pln. dodajmy ze to jest cena z jego marza a wiec "spoleczny" koszt wykonania takiej plytki bedzie napewno nizszy, bo ten ktos podejrzewam nie zamowil sobie serii 100 PCB bo nie wiem czy bylby na to taki popyt skoro wiele zainteresowanych UHU osob dziala na tym forum i preferuje raczej spoleczne idee pod haslem "wspolnie - taniej".
oto link do allegro:
------------------
http://allegro.pl/item133128145_plytka_ ... loter.html
------------------
jak bede w bielsku podjade albo przedzwonie do firmy u ktorej kiedys zamawialem PCB, maja b.dobry sprzet i zorientuje sie jaki koszt powiedzmy serii 40 PCB o wymiarach okolo. 10 na 15cm (tu prosba do kolegow co by podali wymiary plytki do UHU) z metalizcja i solder maska.
oto link do allegro:
------------------
http://allegro.pl/item133128145_plytka_ ... loter.html
------------------
jak bede w bielsku podjade albo przedzwonie do firmy u ktorej kiedys zamawialem PCB, maja b.dobry sprzet i zorientuje sie jaki koszt powiedzmy serii 40 PCB o wymiarach okolo. 10 na 15cm (tu prosba do kolegow co by podali wymiary plytki do UHU) z metalizcja i solder maska.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 82
- Kontakt:
jeszcze stoi na stacji jeśli chodzi kity+pcb więc można się dopisywać ..anoda pisze:skład pociągu chyba jeszcze bnie odjechał?
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt: