szukam przykłady frezarki z bramą przesuwową...
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
szukam przykłady frezarki z bramą przesuwową...
Witam przeglądając internet w poszukiwaniu pomysłów na frezarke znalazłem mało informacji o frezarkach z bramą przesuwową...tylko stoły ruchome X lub na stołach krzyżowych...czy ktos ma adresy stron gdzie znajde dokłądny opis frezarek z bramą przesuwną??
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
to nie znaczy że musi od razu kupić projekt w ciemno..bartuss1 pisze:projekt mam

[ Dodano: 2006-10-02, 07:08 ]
wielu go na pewno zapamięta na długo jako ultraprecyzyjna konstrukcja i sposób w jaki została przedstwaionaolo_3 pisze:tak pamiętamy, nawet bardzo

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
na marginesie - rowek frezowany w sklejce przy głebokosci 10mm i szerokości freza 8mm bez problemu, maszyna nawet nie jęknęła ...
przedstawianie przestawianiem, ale nie możesz powiedzieć że projekt jest do bani, zwłaszcza że maszynka zdala egzamin i pojechała wraz z klientem.
przedstawianie przestawianiem, ale nie możesz powiedzieć że projekt jest do bani, zwłaszcza że maszynka zdala egzamin i pojechała wraz z klientem.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
po pierwsze :na marginesie - rowek frezowany w sklejce przy głebokosci 10mm i szerokości freza 8mm bez problemu, maszyna nawet nie jęknęła ...
dlaczego piszesz o osiągach maszyny tutaj skoro masz swój temat tutaj:
https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2252
po drugie:
hmm no przecież nie napisałem że jest do bani

po trzecie:
nie zaśmiecaj koledze wątku..bo ja też będę opisywał na twoje słowa jakie piszesz tutaj..
oto parę fotek a na dodatek zastosowanie pasów do przeniesienia napędu..
- Załączniki
-
- cnc3.jpg (218.83 KiB) Przejrzano 4251 razy
-
- CNC2.jpg (195.33 KiB) Przejrzano 4253 razy
-
- CNC.jpg (197.61 KiB) Przejrzano 4251 razy
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...