cwaniaczek z Warszawy
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
-
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
hehe ... ale chyba nie nie pobijesz tym miejscemMariuszczs pisze: Sam zamieszkałem w tragicznym miejscu jeśli chodzi o ludzi.

to co się teraz u mnie zaczęło dziać to jest po prostu coś niesamowitego

to się nazywa wychowanie bez stresowe ...
młody gówniarz jak wyrżnął nauczycielce w zęby to ta się szybko pozbierała i go przeprosiła.
Nie no ... jak to widziałem to myslałem że spadnę ze schodów.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
-
- Posty w temacie: 2
Jest takie stare policyjne powiedzenie: "złodziej tak kradnie jak mu na to pozwolą" Z dziećmi analogicznie- tak rozrabiają, jak na to pozwolimy...
Wesołych Świąt..
A propo's
Zabrano Mikołaja na wizytę do Afryki. Po wyjściu z samolotu otoczyła go gromada Murzynków z niesamowicie dużymi brzuszkami.
- "A od czego one takie brzuszki mają?" - zapytał,
- "Ano, bo nie jedzą.." - ktoś odpowiada,
- "Aaa, jak nie jedzą... to prezentów nie dostaną!"
Wesołych Świąt..

A propo's
Zabrano Mikołaja na wizytę do Afryki. Po wyjściu z samolotu otoczyła go gromada Murzynków z niesamowicie dużymi brzuszkami.
- "A od czego one takie brzuszki mają?" - zapytał,
- "Ano, bo nie jedzą.." - ktoś odpowiada,
- "Aaa, jak nie jedzą... to prezentów nie dostaną!"

pozdrawiam,
Roman
Roman
-
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
W sumie to ma rację ale ja zawszę mówię na pole
ale to w Krakowie nie przeszkadza
Chociaż mieszkam na wsi to mogę powiedzieć że cwaniaki wszędzie są i będą, a pochodzenie człowieka nic niema do rzeczy przecież liczy się jego "stan umysłu" osobowość i co reprezentuje jeśli jest mądrzejszy od który to raczej wie że jak przyjeżdża do miasta to korki będą bo jest tam trochę więcej ludzi niż 2 tys mieszkańców 
Wadą małych miejscowości są plotki przepływ informacji
nie którzy wiedzą o co chodzi to jest szybsze niż internet sieć neuronowa a nawet prędkość światła
no i śmieszne rzeczy wychodzą ale jak to się puści mimo uszu jest ok można się pośmiać
Ludzie teraz wszędzie maja internet telefony komórkowe wiec różnica świadomości elektroniczno/informatycznej zaciera się ale chyba różnica wartości jednak pozostaje ale to już wynosi się z domu otoczenie ma mniejszy wpływ na to

Wadą małych miejscowości są plotki przepływ informacji

Ludzie teraz wszędzie maja internet telefony komórkowe wiec różnica świadomości elektroniczno/informatycznej zaciera się ale chyba różnica wartości jednak pozostaje ale to już wynosi się z domu otoczenie ma mniejszy wpływ na to

"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego." 

-
To jest wada małych miejscowości do tego stopnia że jak czegoś nie pamiętam co kiedy robiłem to mogę iść spokojnie do sąsiada to mi przypomni datę i godzinę
, Ja pochodzę z "miasta" więc nie mam umysłu rozwiniętego na pamiętanie kto co z kim robił kiedy i za ile.
Ach jedni sąsiedzi to nawet znają mój pesel, datę założenia działalności gospodarczej, datę zameldowania tymczasowgo, datę zameldowania na stałe. Ku.... ja tego nie wiem.

Ach jedni sąsiedzi to nawet znają mój pesel, datę założenia działalności gospodarczej, datę zameldowania tymczasowgo, datę zameldowania na stałe. Ku.... ja tego nie wiem.