Edgecam problemy
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 1
Witam, mam podobny problem
Po zainstalowaniu Edgecama 2009r1 wyskakuje błąd magazynu narzędzi.
Poszukałem, poczytałem, uruchamiam jako Administrator, Tryb Zgodności XP SP3, XP SP2, nic nie pomaga.
Czytałem że problem jest z Vistą i trzeba tam odznaczyć ale w WIN 7 nie ma takiej opcji. Zmieniałem też w REGEDIT i nic... już mi ręcę opadają... tyle się męczyć.
mój wątek to:
LINK DO WĄTKU >>>>>
prosiłbym o pomoc
Po zainstalowaniu Edgecama 2009r1 wyskakuje błąd magazynu narzędzi.
Poszukałem, poczytałem, uruchamiam jako Administrator, Tryb Zgodności XP SP3, XP SP2, nic nie pomaga.
Czytałem że problem jest z Vistą i trzeba tam odznaczyć ale w WIN 7 nie ma takiej opcji. Zmieniałem też w REGEDIT i nic... już mi ręcę opadają... tyle się męczyć.
mój wątek to:
LINK DO WĄTKU >>>>>
prosiłbym o pomoc
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Podejrzewam że to jest wina systemu bo miałem to samo po zainstalowaniu system się zepsuł bluescreena wywalał instalacji dokonywałem na win xp home edition a jak dokonałe instalacji na win xp profesjonal to wszystko śmigało właściwe śmiga 
Myślę że tu może być błąd co do tamtego xp-ka to można przywrócić system z płyty instalacyjnej, albo w trybie awaryjnym spróbować odinstalować edgecam-a
Osobiście w takich przypadkach bootuje z pendrive linuxa przenoszę dane na partycję z danymi a potem formacik
Uroki linuxa bootowanego z CD lub USB
Pozdrawiam

Myślę że tu może być błąd co do tamtego xp-ka to można przywrócić system z płyty instalacyjnej, albo w trybie awaryjnym spróbować odinstalować edgecam-a
Osobiście w takich przypadkach bootuje z pendrive linuxa przenoszę dane na partycję z danymi a potem formacik

Uroki linuxa bootowanego z CD lub USB
Pozdrawiam
"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego."