Ploter frezujący 8x4x2m 5 osi
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 39
- Kontakt:
a juz nie dalem rady, w piatek koncowka spawania i coś tam sie pomaluje, ile wyjdzie tyle wyjdzie, jeszcze brame i zetke musze zawieśc
skoczek - to hala klienta, nie dało sie inaczej tego do kupy poskladac, bo z transportem takiej ramki byłby cyrk i musiałbym kombinować nad elementami skręcanymi itd, niepotrzebne wydatki, a skoro se wymyslili zeby u nich na miejscu poskładac to czemu nie, w koncu tylko 150 km ode mnie
hala miała byc gotowa w czerwcu, a tymczasem tydzien temu dopiero zacząłem to do nich zwozic,. bo za kazdym razem jak dzwonilem to coś tam ...
skoczek - to hala klienta, nie dało sie inaczej tego do kupy poskladac, bo z transportem takiej ramki byłby cyrk i musiałbym kombinować nad elementami skręcanymi itd, niepotrzebne wydatki, a skoro se wymyslili zeby u nich na miejscu poskładac to czemu nie, w koncu tylko 150 km ode mnie
hala miała byc gotowa w czerwcu, a tymczasem tydzien temu dopiero zacząłem to do nich zwozic,. bo za kazdym razem jak dzwonilem to coś tam ...
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Metrów od groma. Nie dziwię się, bo robota monotonna...bartuss1 pisze:a juz nie dalem rady, w piatek koncowka spawania i coś tam sie pomaluje, ile wyjdzie tyle wyjdzie
Trzeba wziąć dwóch ambitnych uczniaków i problem z głowy...
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt: