Rzutowanie figury Pomoc
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Rzutowanie figury Pomoc
Witam, jestem tutaj nowy na forum mam bardzo wielki problem muszę zrzutować figurę lecz ja zupełnie nie wiem jak niema mi kto pomóc a jak nauczyciel tłumaczył byłem chory i nie było mnie w szkole. Myślę że mogę liczyć na waszą wyrozumiałość i ktoś powie mi jak zrzutować figurę w linku.
http://bikepics.com/pictures/2284346/
http://bikepics.com/pictures/2284346/
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Czemu ludziom teraz nie chce się nic robić? Jak można się nauczyć nie próbując samemu?
Przykład: W tamtym roku uczyliśmy się cad'a 2d. Tylko ja w klasie poprawiłem go obsługiwać. Wszystkim oczywiście pomagałem. A na zakończenie nauki umieli tyle co na początku czyli nic, a ja nauczyłem się całego.
Doradzę coś. Spróbuj sam, a my najwyżej poprawimy.
Przykład: W tamtym roku uczyliśmy się cad'a 2d. Tylko ja w klasie poprawiłem go obsługiwać. Wszystkim oczywiście pomagałem. A na zakończenie nauki umieli tyle co na początku czyli nic, a ja nauczyłem się całego.

Doradzę coś. Spróbuj sam, a my najwyżej poprawimy.

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Źle! Ta figura z boku bez linii wewnątrz powinna być z drugiej strony. Natomiast ta która teraz jest powinna mieć dodatkowe linie.
A i ten otwór na bryle 3d z drugiej strony gdzie masz przerywane kreski powinien być 1 kratkę z boku. W końcu to dimetria ukośna i wszystkie proporcje są z obu stron takie same, Oczywiście przy kątach prostych.
PS: Jakoś się nie mogłem połać przy figurze do góry nogami i zajęło mi to 3s (owrócenie) wraz z zapisaniem na dysk!

A i ten otwór na bryle 3d z drugiej strony gdzie masz przerywane kreski powinien być 1 kratkę z boku. W końcu to dimetria ukośna i wszystkie proporcje są z obu stron takie same, Oczywiście przy kątach prostych.

PS: Jakoś się nie mogłem połać przy figurze do góry nogami i zajęło mi to 3s (owrócenie) wraz z zapisaniem na dysk!