zlęcę wykonanie galeryjki lub formy do jej wycinania i wycis
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
zlęcę wykonanie galeryjki lub formy do jej wycinania i wycis
Witam,
Jestem laikiem i zajmuję się składaniem lamp naftowych oraz sprzedażą kloszy do lamp naftowych. Poszukuję kogoś kto jest w stanie wykonywać dla mnie galeryjki do lamp naftowych lub wykona dla mnie urządzenie do ich wykonywania.
Chodzi mi o wykonanie takiej galeryjki jak na zdjęciu z załącznika.
Zainteresowanych proszę o kontakt [email protected]
Jestem laikiem i zajmuję się składaniem lamp naftowych oraz sprzedażą kloszy do lamp naftowych. Poszukuję kogoś kto jest w stanie wykonywać dla mnie galeryjki do lamp naftowych lub wykona dla mnie urządzenie do ich wykonywania.
Chodzi mi o wykonanie takiej galeryjki jak na zdjęciu z załącznika.
Zainteresowanych proszę o kontakt [email protected]
- Załączniki
-
- GALERYJKA.jpg (5.06 KiB) Przejrzano 2456 razy
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Witam,
szybko zrobi Ci to producent kapsli do bombek szklanych,ma odpowiedni materiał i maszyny.
W Polsce jest kilku producentów,poszukaj w necie-powinno być tanio-teraz bombki z Chin.
Tu masz producenta bombek(szklanych
),może Ci pomogą
www.szklanyswiat.org
szybko zrobi Ci to producent kapsli do bombek szklanych,ma odpowiedni materiał i maszyny.
W Polsce jest kilku producentów,poszukaj w necie-powinno być tanio-teraz bombki z Chin.
Tu masz producenta bombek(szklanych

www.szklanyswiat.org
-
- Lider FORUM (min. 2000)
wykrojnik (albo zespół wykrojników) i prasa ręczna balansowa, bo to cieniuteńka blaszka. Ja myślę, że opłaciło by ci się (produkcja niemasowa) zrobić takie wykrojniczki i samemu prasą machać, ale z uwagi na cienką blaszkę (luz cięcia maleńki) będzie to po prostu drogie, bo robota jest bardzo precyzyjna. Aha - oczywiście jeśli zlecisz to komukolwiek, to i tak na początku będzie wykonanie narzędzia (a w zasadzie narzędzi, na różne średnice) a więc taniej nie będzie.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Kontakt:
Nie zawsze tak mozna i w tym przypadku prawdopodobnie tez tak nie mozna zrobic. Troche slaba dokumentacja i ciezko ocenic, ale jak wytnie sie ksztalt a potem przetloczysz to ci sie rozleza otwory.BYDGOST pisze:A gdyby kształt wycinać laserem a potem tylko tłoczyć na gotowo.
Kazde parametry sa idealne, czasami tylko narzedzia sa malo wytrzymale 
Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe

Kazdy wymiar da sie osiagnac, czasami wystaczy docisnac mocniej urzadzenie pomiarowe

-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
maz pisze:Nie zawsze tak mozna i w tym przypadku prawdopodobnie tez tak nie mozna zrobic. Troche slaba dokumentacja i ciezko ocenic, ale jak wytnie sie ksztalt a potem przetloczysz to ci sie rozleza otwory.BYDGOST pisze:A gdyby kształt wycinać laserem a potem tylko tłoczyć na gotowo.
Myślę że matryca tylko kształtująca będzie znacznie tańsza od jednej dwuoperacyjnej lub dwóch: wycinającej i kształtującej.
Dla kilkuset detali cięcie laserem będzie najodpowiedniejsze, matryca kosztuje sporo i przy małej partii drastycznie podnosi koszt detalu.
Zabawki: tokarki: 4xFAMOT100CNC (meldas50), 1xCTX310(siemens840), 4xCTX210(fanuc31i), 2xTAKAMAZ(fanuc21i). Centra frezarskie: 1x3osieOMZ(fanuc Oi), 1x3osieDMC635(fanuc32i), CTX210v3(siemens) - napędzane narzędzia, niedługo centrum 5 osi(siemens)