WARSZTAT - podglądamy co mają w nich inni.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 106
Aż mi się przypomniało takie coś:sagan pisze:Chciałbym mieć takie wyposażenie warsztatu.
"Misiek - chcesz cukierka?
Noooooooo
To se kup."
Taka to już nasza dola, że wszystko musimy sami wypracować. Pewnie, że chce się wiele, ale mamy to co możemy mieć, ile damy rady osiągnąć. Z drugiej strony warto doceniać to co już osiągnęliśmy. Fajnie, że pokazujecie swoje warsztaty. To cieszy. Z doświadczenia wiem, że jak duży warsztat by nie był to i tak w końcu okaże się za mały. Potem mamy maszynę jedną na drugiej, wkoło porozstawiane materiały, ale przecież robimy tak bo to lubimy. I lubimy troszeczkę podglądać, dlatego zamieszczajcie zdjęć jak najwięcej!
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 11
- Kontakt:
Na 3 podstronie przedstawiałem swoje M1 w piwnicy i pisałem o przeprowadzce, no i stało się. Jeszcze nie swój, bo wynajmuję dom i w garażu z klepiskiem zrobiłem to:
Jeszcze nie skończone porządkowanie i układanie wszystkiego, przedewszystkim to nie zrobiłem jeszcze elektryki.
Maszynka też jeszcze nie na swoim miejscu wszystko w bebechach

Jeszcze nie skończone porządkowanie i układanie wszystkiego, przedewszystkim to nie zrobiłem jeszcze elektryki.
Maszynka też jeszcze nie na swoim miejscu wszystko w bebechach

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 13
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
manual na cnc
Zgadza się kolego kamar,właśnie śrubka o śr. 32mm na wzdłużny,a 20 lub 24 mm na poprzeczny.Przeróbka może będzie robiona prędzej niż myślałem.Stały klient chce przerobić profilarkę,a rolki mają promienie których na manualu nie da się zrobić.kamar pisze:Kol. Darius , jeżeli to tą tokarkę chcesz przerabiać to nie na 20 srubach. Min 25 a najlepiej 32x5. Na poprzeczny możesz ew. 20.
Będzie zamówienie,będą foty z przeróbki.