Czym ciąć oraz giąć
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 6
Czym ciąć oraz giąć
Witam zwracam sie do Was gdyz jestem laikiem w tej branzy prosze o rade w doborze urzadzen do cięcia blachy czarnej grubosc max.do 6mm w ilosci okolo 300m/b na miesiac oraz cos do giecia, zaginania tej blachy.Jakie urzadzenia polecacie?
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Szukam znacznie cos tanszego moze dokladniej sprecyzuje co bede robil i w jakich ilosciach.W 85% bede ciol blache 4mm dalej 10% to 5mm sporadycznie 6mm raptem ciecia bedzie okolo 15mb dziennie jezeli beda jakies zadry to oszlifuje elementy te beda razem spawane i skrecane a giecia jeszcze mniej i przewaznie blacha 4mm nieraz 5mm.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
każdą tylko nie eckerta.
mój były pracodawca zakupił nie dawno eckerta , zakupiony przez był przez dystrybutora i ...
nie mogą dojść do ładu z maszyną. A co gorsza , to jest powielająca się opinia o tych maszynach ( jest kilka opini na forum ). W żywcu to samo ... zżeraja ich postoje maszyny.
Porozmawiaj z kolegami z forum, może który Ci zrobi maszynkę lub kup używaną.
Do jakiej kwoty Cię interesuje
mój były pracodawca zakupił nie dawno eckerta , zakupiony przez był przez dystrybutora i ...
nie mogą dojść do ładu z maszyną. A co gorsza , to jest powielająca się opinia o tych maszynach ( jest kilka opini na forum ). W żywcu to samo ... zżeraja ich postoje maszyny.
Porozmawiaj z kolegami z forum, może który Ci zrobi maszynkę lub kup używaną.
Do jakiej kwoty Cię interesuje

Pozdrawiam robaczki kolorowe :)