WARSZTAT - podglądamy co mają w nich inni.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
ja bym dodał zdjęcie jeszcze mojego warsztatu, wszyscy się śmieją że mam tam większy porządek niż w domu
i chyba to racja, konkretna segregacja zawsze musi być. No i co ważne 3/4 narzędzi mam tej samej firmy, także ładnie się przedstawia. Cały czas kompletuje żeby nic mi nie brakowało, moje narzędzia są z firmy Bahco, najlepsze z jakimi miałem do czynienia, polecam każdemu.

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Miesiąc temu wpadła moja żona do warsztatu,a zajechałem na chwilę by sprawdzić czy wyłączyłem sprężarkę.Dodam,że jechaliśmy nad wodę.Skończyło się na tym,że złapała za szczotę i się zaczęło.
Skończyła mnie ganiać po ponad 2 godzinach,a sama wyglądała jak kominiarz
Mocno się natrudziła,a teraz jak przyjdzie to staje w progu i nie wchodzi dalej.Lustruje warsztat i mówi byśmy z synem zrobili jakiś porządek

Skończyła mnie ganiać po ponad 2 godzinach,a sama wyglądała jak kominiarz

Mocno się natrudziła,a teraz jak przyjdzie to staje w progu i nie wchodzi dalej.Lustruje warsztat i mówi byśmy z synem zrobili jakiś porządek

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 94
Myślę, że do tego tematu się nada, o organizacji warsztatu (raczej niewielkiego ale dobrze wyposażonego) też jest. http://www.micro-machine-shop.com/table_of_contents.htm (klikać w linki).
Powinna zainteresować zwłaszcza mniej doświadczonych kolegów, zwłaszcza w zakresie pomiarów..
Powinna zainteresować zwłaszcza mniej doświadczonych kolegów, zwłaszcza w zakresie pomiarów..
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 13
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Załamałem się , obejrzałem z linku RomanaJ4 -nigdy człowiek tego nie uzbiera,tam są ze dwa dobre domy....smutne jest to,że tam człowiek może to mieć ze zwykłej ,normalnej pracy,w sumie to może to jakieś zboczenie,że potrafię się gapić 10 minut na jeden tylko kątownik do frezarki,którego ten gości nawet jeden raz nie użył....
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 11
E tam chłopaki, nie załamujcie się.
Kupić i postawić każdy głupi potrafi, aby tylko miał kasę. Widać, że to nie pracowało, przy robocie zawsze coś się obetrze, obije farba, zabrudzi.
Żeby taką czystość osiągnąć w warsztacie trzeba więcej sprzątać niż robić.
Pytanie czy mamy warsztaciki żeby oglądać i się podniecać czy po to żeby coś w nich robić?
Fajne rzeczy można robić nie mając specjalistyczngo sprzętu, sam mając spawarkę 1-fazową, kątówkę, i wiertarkę zrobiłem 2 traktorki ogrodowe.
Więc da się.
A takich co mają wyposażone warsztaciki to ja znam
Mieć mają. Ładnie poukładane, ale jak coś przyjdzie zrobić...
Dlatego luzik!!! Nie onanizować się do zdjęć tylko do roboty
Pozdrawiam
Jacek
Kupić i postawić każdy głupi potrafi, aby tylko miał kasę. Widać, że to nie pracowało, przy robocie zawsze coś się obetrze, obije farba, zabrudzi.
Żeby taką czystość osiągnąć w warsztacie trzeba więcej sprzątać niż robić.
Pytanie czy mamy warsztaciki żeby oglądać i się podniecać czy po to żeby coś w nich robić?
Fajne rzeczy można robić nie mając specjalistyczngo sprzętu, sam mając spawarkę 1-fazową, kątówkę, i wiertarkę zrobiłem 2 traktorki ogrodowe.
Więc da się.
A takich co mają wyposażone warsztaciki to ja znam

Dlatego luzik!!! Nie onanizować się do zdjęć tylko do roboty

Pozdrawiam
Jacek