dobre narzędzia
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
dobre narzędzia
Jakich firm narzędzi używacie? Słyszałam, że narzędzia firmy Bahco są bardzo dobrej jakości, czy zgadzacie się z tym? Zostałam obarczona obowiązkiem zakupu narzędzi do firmy i tak szukam opinii, żeby nie zmarnować pieniędzy. W fimie używamy pił do metalu Bahco, są bardzo dobre, więc pomyślałam, że resztę narzędzi też kupię Bahco.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Re: dobre narzędzia
O jakich narzędziach mowa??? Daj przykład.maginfo pisze:Jakich firm narzędzi używacie? Słyszałam, że narzędzia firmy Bahco są bardzo dobrej jakości, czy zgadzacie się z tym? Zostałam obarczona obowiązkiem zakupu narzędzi do firmy i tak szukam opinii, żeby nie zmarnować pieniędzy. W fimie używamy pił do metalu Bahco, są bardzo dobre, więc pomyślałam, że resztę narzędzi też kupię Bahco.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
mam do kupienia:O jakich narzędziach mowa??? Daj przykład.
zestaw kluczy płaskich
zestaw wkrętaków- testerów napięcia
oraz zestaw wierteł do metalu
I tak mi przychodzą oferty cenowe i wychodzi, że Bahco jest tak pośrodku, jeśli za tym idzie dobra jakość, to może warto dołożyć odrobinę i kupić coś, co starczy na dłużej?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Jeżeli chodzi o wiertła do metalu to polecam KENNAMETAL, GARR TOOL, SECO Tools pod warunkiem że będą używane w maszynach. Jeżeli to jest potrzebne do wiercenia ręczną wiertarką to jest inna historia.maginfo pisze: mam do kupienia:
zestaw kluczy płaskich
zestaw wkrętaków- testerów napięcia
oraz zestaw wierteł do metalu
I tak mi przychodzą oferty cenowe i wychodzi, że Bahco jest tak pośrodku, jeśli za tym idzie dobra jakość, to może warto dołożyć odrobinę i kupić coś, co starczy na dłużej?
Jeśli chodzi o narzędzia typu klucze płaskie to, jeżeli nie będą robione w chinach to powinny być wystarczająco dobre.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1