Poszukuje wszystkiego do FANUC SERIES 0i-TC
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 4
wszystko co możliwe znajdziesz na tym forum, proponuje użyć funkcji szukaj.
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam,jestem uczniem klasy 3 jako operator CNC. 7lipca mam egzamin zawowowy (praktyczny) dzisiaj dowiedzialem sie ze zdawac bd go na tokarce ze sterowaniem GE Fanuc Series oi-TC i frezarce ze sterowaniem HARTROL-FANUC. Nie wiem gdzie sie zglosic o jakies materialy dotyczace objasnien klawiszy bo o to dogladnie sie rozschdozi. jesli ma ktos jakas sciage albo jakis material z ktorego moglbym sie nauczyc w sumie to wykuc znaczenia wszystkich klawiszy i funkcji to czy moglby wyslac na moj email : [email protected] bd bardzo wdzieczny stawiam piwka thanksy. PS nigdy nie mialem stycznosci z tego typu sterowaniem a egzamin chcialbym zdac...