Frezarko-ploter na biurko v2
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 47
- Kontakt:
Wakacje pełna parą ale postępy delikatne są ...No i jak tam robota wygląda?

cd.. prac

Pasujące elementy stołu i podstawy razem.

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
No ładnie, ale tym rowkiem po środku bardzo mocno osłabiłeś cały element. Podejrzewam, że przy uprzyciśnięciu na środku ładnie by się odgiął... Robiłem niedawno podobny element i specjalnie dałem dużo grubszy materiał aby ten rowek nie był aż tak głęboki.
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Jest to tylko pod frezowanie pod silnik by go schować a to miejsce jest martwe w tej frezarce czyli nie będzie tam nic przykręcone .No ładnie, ale tym rowkiem po środku bardzo mocno osłabiłeś cały element. Podejrzewam, że przy uprzyciśnięciu na środku ładnie by się odgiął
Jak słusznie kolega zauważył:
Dokładnie pójdzie stolik jeszcze na ta blachęezbig pisze:Ja się tylko domyślam, że tam pójdzie jeszcze na to stolik t-owy i to wzmocni.

Dziś wieczorkiem kolejne fotki bo pisząc ten słowa właśnie frezuję się kolejny detal

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Wchodzą wchodzą :p ale fotki mam o rozmiarze 500x356 więc nic nie poradę póki co ..

Kolejny dzień i znowu do przodu o kolejne detale..

Kolejny dzień i znowu do przodu o kolejne detale..

Pomogłem...
Pomogłem...

-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
Trochę się to ciągnie ale pracujemy nad paroma maszynami na raz co nie zmienia faktu , że teraz jest spory postęp z prac i chyba dziś pojawia się kolejne fotyczy to dalej jest ploter na biurko?

Pomogłem...
Pomogłem...