No to się pochwalę
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Pitsa od dawna lubiłem Ciebie czytać....(oczywiście wielu lubię tu czytać)..Pitsa to widać..miałeś tak:Miś,Świerszczyk,Świat Młodych,Płomyczek,Płomyk,ABC Techniki,Horyzonty Techniki dla dzieci,Horyzonty Techniki,Młody Technik..no ja tak miałem...nawet pamiętam pod którym kioskiem najdłużej stałem po MT-jeszcze jest w Bielsku,stare dzieje człowiek się wzrusza-tam była czysta wiedza,bez reklam na wysokim poziomie..
Jeszcze Mały Modelarz,Modelarz i dużo elektronicznych czasopism...
To se ne wrati..
Pozdrawiam
MK
Jeszcze Mały Modelarz,Modelarz i dużo elektronicznych czasopism...
To se ne wrati..
Pozdrawiam
MK
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5
Bo to jest trochę tak że kiedyś był inny zapał i inne zabawki. Teraz też są inne, i przynajmniej ja, jak sobie posiedzę z 12 godzin przy maszynkach robiąc „coś ambitnego” , odchodzi ochota i nie ma ciśnienia na zabawki dla hobby. Wolę wtedy inaczej czas wolny spędzić, niż siedzieć i się bawić znowu maszynkami. Kiedyś to było hobby i marzenia, a teraz stało się rzeczywistością tylko w nieco innym wykonaniu.ARGUS pisze:właśnie się u mnie "sezonuje" zaczęta budowa Yamato
Powrót po latach do dawnych zainteresowań![]()
ale kiedy sie znów za niego wezmę to nie wiem
jakoś brak czasu i natchnienia
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 4
Prawda jest taka,że znałem to Forum od zawsze,od dwóch lat regularnie parę godzin dziennie....
dużo zmieniło się w moim życiu i został mi jeden przyjaciel--FORUM cnc,nie rejestrowałem się,spokojnie sobie czytałem....odruch wk.....a , na pogromcę duchów,który ubliżał np.Argusowi i otworzyłem gębę.....
poważnie piszę,gdyby przeliczył godziny to może te ostatnie 2 lata to ja mieszkam na FORUM...
teraz jeszcze nie wiem,czy lepiej,czy gorzej,że się zarejestrowałem-mam mniej czasu na czytanie,bo zaczynam pisać....
pozdrawiam wszystkich
MK
dużo zmieniło się w moim życiu i został mi jeden przyjaciel--FORUM cnc,nie rejestrowałem się,spokojnie sobie czytałem....odruch wk.....a , na pogromcę duchów,który ubliżał np.Argusowi i otworzyłem gębę.....
poważnie piszę,gdyby przeliczył godziny to może te ostatnie 2 lata to ja mieszkam na FORUM...
teraz jeszcze nie wiem,czy lepiej,czy gorzej,że się zarejestrowałem-mam mniej czasu na czytanie,bo zaczynam pisać....
pozdrawiam wszystkich
MK