Tzn. ja ogarniam, ale chyba nie do końca ;-P
Temat jest taki: mam złożenie (A) w złożeniu (B). Te podzłożenie (A) wykorzystuję w różnych innych złożeniach.
W złożeniu (A) wstawiam źródło światła i pięknie się ono prezentuje i renderuje.
Ale jak wstawię złożenie (A) do (B) to już tego światła nie widać ;-(
Da się zrobić, żeby było widoczne w nadrzędnym złożeniu?
Ktoś tu ogarnia PhotoView?
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Znaczy się że to podrzędne złożenie nie poddaje się warunkom renderingu w PV360 a nadrzędne złożenie renderuje się normalnie? Dziwne, nie znam się na SW aż tak (parę tutków zrobiłem) ale może da się rozbić podrzędne złożenia i zapisać jako jedno. PV360 nie zapisuje informacji o renderingu do plików, a przynajmniej nic takiego nie zauważyłem.
Może masz jakąś wadę w nadrzędnym złożeniu, albo najnormalniej w świecie PV360 nie łapie takich konstrukcji.
Tak gdybam
Może masz jakąś wadę w nadrzędnym złożeniu, albo najnormalniej w świecie PV360 nie łapie takich konstrukcji.
Tak gdybam

Śląsk - Nierdzewka, Alloy, Laser, Gięcie, Excel
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
1. Spróbuj odwrotnie wstawić złożenia
2. Kolor podczas pracy a wyrenderowany to dwie osobne rzeczy
3. Właściwości co do wyglądu masz po lewej stronie drzewa z operacjami jak naciśniesz strzałkę i tam poustalasz sobie co i jak ma wyglądać
4. Jeśli te operacje nie pomogą ustal to w ralviev czy jak tam to się nazywa w nowszych wersjach
Podrawiam
2. Kolor podczas pracy a wyrenderowany to dwie osobne rzeczy
3. Właściwości co do wyglądu masz po lewej stronie drzewa z operacjami jak naciśniesz strzałkę i tam poustalasz sobie co i jak ma wyglądać
4. Jeśli te operacje nie pomogą ustal to w ralviev czy jak tam to się nazywa w nowszych wersjach

Podrawiam
"I siedzieli oni razem pod nagim DOS-em i nie wstydzili sie tego."