Jaka szlifierka kątowa??
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Pozwolę sobie dołączyć do fali krytyki użytkowników szlifierek. Pomimo okresowej, w miarę zużycia, wymiany przewodów zasilających i szczotek komutatora sprzęt nie chce zdechnąć. Przepraszam, raz skorygowałem luz na przekładni hipoidalnej. Metabo.
Krytyk i eunuch z jednej są parafii,
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi...
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi...
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Kontakt:
Re: Jaka szlifierka kątowa??
Może ta? Będzie lepsza niż Back&Decker i w tej samej cenie http://www.wutech.eu/produkt/mala_szlif ... -1836.html
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 11
Celma była jedna za mocna inna za słaba i trochę za droga. Ja pracuję dużo a nie potrzebuje takiej dużej mocy to szlifierka 1000Watt jak by pracowała tak ostro to licznik by po prostu zapiaprzał jak strzała iportfel by chudł
Z mojej makity jestem zadowolony na 300 %. Nie zamieniłbym jej na nic. A jak potrzebuje więcej mocy to biore szlifierkę 230mm. I jest ok.

Z mojej makity jestem zadowolony na 300 %. Nie zamieniłbym jej na nic. A jak potrzebuje więcej mocy to biore szlifierkę 230mm. I jest ok.
Może POMÓGŁ Ci mój post?
Pozdrawiam spawacz21
Pozdrawiam spawacz21
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Kontakt:
Witam, mam spore doświadczenie w tej dziedzinie, pracuje w serwisie między innym takich urządzeń, nie będę promował konkretnych mark, ale moim zdaniem podstawą jest odpowiednia szlifierka kątowa. W linku masz jej rodzaje, i opis. Myślę że od tego powinieneś zacząć. Powodzenia.