kak, coś takiego może być, więc skoncentrujmy się na czymś takim.
Mam DXFa z elementami tej frezarki z podanego przez Ciebie tematu, jaką elektronikę i mechanike tam można wsadzić?
Pierwsza frezarka
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Sarli Swoją przygodę powinieneś zacząć od czytania lektury. Jak już posiądziesz chociaż minimum podstawowej wiedzy będziesz zadawał konkretne pytania, na które można odpowiedzieć, a tak klops.
Jesteś modelarzem to manualnie z pewnością sobie poradzisz.
Więc w pierwszej kolejności lektura forum.
Pozdrawiam
Jesteś modelarzem to manualnie z pewnością sobie poradzisz.
Więc w pierwszej kolejności lektura forum.
Pozdrawiam
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Jakbys zajrzal na strone nr.2 to on tam napisal czego uzyl. Jakiej elektroniki uzyc nie potrafie ci powiedziec, bo wiem co nieco tylko na temat tej która sam mam, a ona moze byc troche za mocna do tej maszynki.
Napewno to nie zaszkodzi ale jest troche drozsza, niepotrzebnie.
Takie uniwersalne rozwiazanie tu na forum to silniki 3Nm i sterowniki 542. Jakiego BOB`a i zasilacz, nie wiem.
Jak sie w ogóle na tym nie znasz to lepiej kup wszystko w jednym miejscu to moze sprzedawca ci wszystko dopasuje, bo tak to trudno bedzie.
Napewno to nie zaszkodzi ale jest troche drozsza, niepotrzebnie.
Takie uniwersalne rozwiazanie tu na forum to silniki 3Nm i sterowniki 542. Jakiego BOB`a i zasilacz, nie wiem.
Jak sie w ogóle na tym nie znasz to lepiej kup wszystko w jednym miejscu to moze sprzedawca ci wszystko dopasuje, bo tak to trudno bedzie.