Jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej i potrzebuję poglądowe ceny instalacji odpylaczy cyklonowych.. Firmy niebardzo chcą współpracować.. najlepiej żebym coś u nich zamówił
odpylacze cyklonowe
-
krzaqx
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 2
odpylacze cyklonowe
Witam
Jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej i potrzebuję poglądowe ceny instalacji odpylaczy cyklonowych.. Firmy niebardzo chcą współpracować.. najlepiej żebym coś u nich zamówił
Czy ktoś byłby mi w stanie pomóc? może jakaś wskazówka gdzie szukać.. bo na stronach polskich firm nie znalazłem cenników..
-
oprawcafotografii
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 3
Re: odpylacze cyklonowe
<> 300zl za cyklon Oneidy sprowadzony z USA.krzaqx pisze:Witam
Jestem w trakcie pisania pracy inżynierskiej i potrzebuję poglądowe ceny instalacji odpylaczy cyklonowych.. Firmy niebardzo chcą współpracować.. najlepiej żebym coś u nich zamówiłCzy ktoś byłby mi w stanie pomóc? może jakaś wskazówka gdzie szukać.. bo na stronach polskich firm nie znalazłem cenników..
Kolki nie wysylaja poza swoj swiat
Dziala rewelacyjnie.
J.
-
oprawcafotografii

Re: cyclone dust separator
To jest fajny cyklon:
Wlasny naped, odrazu filtr HEPA na wylocie.
Chyba pomysle o zrobieniu czegos takiego...
q
Wlasny naped, odrazu filtr HEPA na wylocie.
Chyba pomysle o zrobieniu czegos takiego...
q
-
krzaqx
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 2
ale chodziło mi raczej o instalacje przemysłowe juz takie konkretne.. A dokładnie o ceny, bo jak działa i wygląda cyklon to wiem.. Tyko że firmy do których pisałem nie chcą przesłać cennika bo im sie poprostu nie chce pomóc studenciakowi.. A chciałbym wiedzieć mniej więcej ile liczą sobie firmy za założenie takiej kompletnej instalacji odpylania..
-
oprawcafotografii