Chiński sterownik HY-TA3DV-M 3xTB6560 - recenzja
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 7
Jak dla mnie to opis, a nie recenzja. Żadnych konkretnych informacji o trybie pracy silnika, ani o zaletach i wadach. Sam ściągam ten 4x osiowy sterownik, który ma pracować z silnikami 2Nm 2.81A. Nie mogę się doczekać testów:P Liczyłem, że ten tekst wyjaśni mi wiele wątpliwości..
Co sądzicie o tym?
http://www.cnczone.com/forums/general_e ... inese.html
A tutaj google translate prosto z fabyrki:
link do opisu sterownikow z 'tlumaczeniem'
Co sądzicie o tym?
http://www.cnczone.com/forums/general_e ... inese.html
A tutaj google translate prosto z fabyrki:
link do opisu sterownikow z 'tlumaczeniem'
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 21
Dokladnie to zadna recenzja.
Dwa knfiguracja tego z machem to jakis koszmar jest
w manualu sa bledy . Postaram sie w wolnych chwilach pokazac co i jak jest zle w manualu bo akurat mecze sie z krancowkami i home. Najciekawsze jest to ze pod EMC smiga az milo silniki pracuja o niebo lepiej sa ciche i wogole a pod machem brzecza, najciszej chodza na 1/16.
Opis błedow znajdziecie
Chiński tb6560 i MACH3 problem z X po podpieciu krancówek
Dwa knfiguracja tego z machem to jakis koszmar jest
w manualu sa bledy . Postaram sie w wolnych chwilach pokazac co i jak jest zle w manualu bo akurat mecze sie z krancowkami i home. Najciekawsze jest to ze pod EMC smiga az milo silniki pracuja o niebo lepiej sa ciche i wogole a pod machem brzecza, najciszej chodza na 1/16.
Opis błedow znajdziecie
Chiński tb6560 i MACH3 problem z X po podpieciu krancówek
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 10
Z tym, że recenzja jest żadna zdaję sobie sprawę, jednak dostawałem trochę emailów w sprawie tego sterownika i kupna prosto z Chin, więc myślę, że część zostanie uświadomiona a przy okazji w temacie pojawią się jakieś opinii. W końcu trudno napisać całą recenzję nie mając praktycznego doświadczenia z maszyną.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 21
Nikt nie wytyka !!!ezbig pisze:mielony jak dla mnie kawał dobrej roboty, a widzę że niektórzy narzekają zamiast zapytać o więcej informacji - bardziej konkretnych.
Trzeba zmotywować kolegę, zamiast wytykać błędy.
Tyle ze nie mozna mowic o recenzji !!
Zakupy przez internet to chyba nie jest duzy problem.
Dzisiaj odkrylem nastepna rzecz o ktorej trzeba pamietac przy tym sterowniku a w tej recenzji tego tez nie ma ani slowa bledy w manualu itp . ale juz mi dzisiaj sie nie chce pisac o tym. Jutrop zamkne temat z krancowkami i opisze co by inni nie mieli problemow