witam.
pewnie że to bez znaczenia - ale miło się pośmiać .
całe szczęście że nie jest tu jak na elektrodzie - za literówkę - post do kosza , albo upomnienie , itd .
w końcu chodzi o maszyny nie o akademię języka .
swoją drogą warto zwrócić uwagę - jak mało jest tu kłótni , przepychanek , i tp .
pozdrawiam .
Zagadka
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
A jak na luzie to NA LUZIE.
Często tu piszemy o chińskich wyrobach, nie zawsze pochlebnie, a przecież Chińczycy dbają o JAKOŚĆ !!!
http://biznes.onet.pl/zemsta-rozczarowa ... al-galeria
Często tu piszemy o chińskich wyrobach, nie zawsze pochlebnie, a przecież Chińczycy dbają o JAKOŚĆ !!!

http://biznes.onet.pl/zemsta-rozczarowa ... al-galeria
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 4
witam.
na początku stanu wojennego - na znak protestu - zrzuciliśmy z kumplami telewizor z dachu
żeby było ciekawiej nadszedł patrol milicji - patrzyli .
na pytanie o co chodzi odpowiedziałem że wk..ia mnie program - usłyszałem od funkcjonariusza - mnie też i poszli
no cóż - każdy protestuje jak może
postawa tego chińczyka mnie się podoba .
pozdrawiam .
na początku stanu wojennego - na znak protestu - zrzuciliśmy z kumplami telewizor z dachu
żeby było ciekawiej nadszedł patrol milicji - patrzyli .
na pytanie o co chodzi odpowiedziałem że wk..ia mnie program - usłyszałem od funkcjonariusza - mnie też i poszli

no cóż - każdy protestuje jak może

postawa tego chińczyka mnie się podoba .
pozdrawiam .
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Dzięki, poprawiłem wychwycone przez was błędy. Tak to jest swoich błędów się często nie zauważa. Mnie nie kłują w oczy literówki czy też ortografy. Ale faktycznie na głównej stronie to niezbyt estetycznie wygląda. Jak coś odnajdziecie proszę pisać w tym wątku bede śledził i poprawiał.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE