Dlatego zaocznie wybieram się na sudia. i tu moje pytanie:
JAKĄ UCZELNIĘ W POLSCE WYBRAĆ?? nie czuję się na siłach jeżeli chodzi o język żeby wynosić się z kraju a w Polsce żadna uczelnia nie zapowiada się w moich oczach obiecująco...
Zamierzam kontynuować naukę na MiBM a specjalizacja która mnie interesuje to Cad/Cam. na uczelniach to się ładnie nazywa KOMPUTEROWE WSPOMAGANIE PRODUKCJI LUB PROJEKTOWANIA... co do tego wyboru jestem pewien tylko nie wiem Gdzie??? mieszkam w Lesznie (wlkp) i tu chcę pracować, więc takie miejscowości jak Białystok czy Rzeszów raczej odpadają.Rozważam opcję do ok. 400 km od leszna... Poznań i Wrocław nie zrobiły na mnie większego wrażenia.
Najbardziej się zastanawiam nad Politechniką Śląską w Gliwicach wydział MiBM specjalizacja Komputerowe wspomaganie projektowania maszyn czy coś w tym stylu lub nad Politechniką Koszalińską spec. programowanie obrabiarek cnc.
Proszę wszystkich a w szczególności absolwentów, studentów (

co myślicie na temat P.Śląskiej i P.Koszalińskiej ?? może ktoś coś ciekawego słyszał??
może Kraków, Stolica, Wybrzeże?? co wybrać??
dodam że kierunek mnie bardzo interesuje i nie mam problemów z nauką więc zależy mi też w miarę na poziomie nauczania zwłaszcza z przedmiotów zawodowych typu PKM Układy sterowania, Maszynoznawstwo itp itd.
będę wdzięczny za wszystkie opinie i porady. pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki za komentarze