No wiesz - mnie to ani grzeje ani ziębi - ale:yoyer pisze:Nie chce nikogo bronic etc... no ale facet nie chce rozmawiac o machu etc... chce przedstawic konstrukcje plotera i polemizacja ma sie tyczyc samej konstrukcji... (konstrukcja metalowa) a znowu polamika przeniosla sie tutaj... post tyczy sie "znikajacych" sie postow, a przechodzi do macha... WTF!?
1. Człowiek pisze, że robi sterowanie na 'najlepszym i najbardziej ekonomicznym Mach3 po Ethernecie',
2. Potem daje przeklejkę jakiejś laurki
3. Potem wycina posty które pokazują że to czy Mach3 jest najlepszy i najbadziej ekonomiczny to już każdy sobie sam powinien ocenić.
No ale co to za zaśmiecanie? Jeżeli ja napiszę że 'najlepszą i najbardziej ekonomiczną kobieta jest moja żona' to jeżeli ktoś napisze że jego żona jest lepsza to mam to wywalić bo 'zaśmieca' wątek?yoyer pisze: Sluzy do polemiki, ale nie do "zasmiecania" komus postu, bo sie odechciewa
Nie no - luzik - ja doskonale rozumiem, że nie po to się robi ładny folder reklamowy żeby potem jakieś dzieciaki na nim wąsy dorysowywały - no ale to chyba forum dyskusyjne ma być a nie zlepek postów reklamowych