Panie Kimla - dla ciebie to jestem PAN a nie kolega
epitety jak cię tak wychowali zachowaj dla własnej rodziny.
Dodam kochany Panie DEKIEL że tak jak na innych forach nie będę uznawał twoich wycieczek personalnych zgodnie z regulaminem forum.
www.kimla.pl pisze:
A jaki to był krzyk z tymi reklamami w stopkach, to dopiero hiopkryzja.
Dla niezorientowanych dodam że zgodnie z regulaminem forum
23. zabrania się umieszczania w podpisie banerów i innych grafik, gdyż wydłużają one czas generacji oraz wyświetlania strony,
24. reklamowanie swoich komercyjnych usług, konkurencyjnych serwisów, jak również sklepów i firm (bez udzielonej zgody) na forum jest zabronione,
25. Nie należy doklejać do każdej wiadomości stopki zawierającej nazwę firmy, telefony kontaktowe itp. Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczegółowymi informacjami dotyczącymi rodzaju świadczonych usług, należy skorzystać z prywatnych wiadomości (PW), aby reklama nie była widoczna na forum,
Pod koniec zeszłego roku po licznych skargach właściciel forum podjął decyzje abyśmy zwracali uwagę na przestrzeganie regulaminu forum. Oczywiście największe problemy z dostosowaniem maił wiadomo kto. Na znak protestu przestał pisać jako cnc3d a zaczął pisać jako www.k i m l a.pl
Już od tamtego czasu niestety Pana Przemka strasznie to boli, myli mu się niestety funkcja moderatora i użytkownika forum. Jeśli w jakimś momencie jako moderator działam
Pan Przemk złociutki pisze
Mogę wiedzieć o co ci chodzi?
Przecież nie o ciebie chodziło?
zapomina że to nie chodzi o mnie tylko o regulamin forum.
Dlatego ponownie dodam że ani w stosunku do swojej osoby ani w stosunku do innych na obraźliwe epitety nie pozwolę , jeśli coś przeoczę bo niestety czasami się to zdarza to inni użytkownicy zgłaszają do nas nadużycie regulaminu
I tyle mam w tym temacie do powiedzenia.