Dywagacje na temat maszyn
-
- Posty w temacie: 10
No oczywiście. Nie ma sprawy, jak się tylko rozluźni trochę z robotą możemy zrobić porównanie praktyczne, takie pełne.
Prędkości maksymalne interpolowane, przyspieszenia, szybkość przetwarzania.
No i koniecznie czas przygotowania projektu i jego obróbki programowej.
A może sprawdzimy jak automatycznie system Siezieniewskiego generuje wykańczanie narożników frezem grawerskim, albo przetestujemy jak dokonuje automatycznego rozkładu optymalnego -nestingu. Możemy również sprawdzić jak automatycznie koryguje ścieżkę do krzywej powierzchni materiału na podstawie jej skanu, rzutując ścieżkę na zeskanowana krzywiznę.
Sprawdźmy też jak działa kamerowy system celowniczy, który automatycznie rozpoznaje pasery w celu trafienia frezowaniem w wydruk. Możemy tez sprawdzić jak działa nóż aktywny sterowany i moduł bigowania do opakowań.
Sorry, zapomniałem, że nic takiego tam nie ma...
Prędkości maksymalne interpolowane, przyspieszenia, szybkość przetwarzania.
No i koniecznie czas przygotowania projektu i jego obróbki programowej.
A może sprawdzimy jak automatycznie system Siezieniewskiego generuje wykańczanie narożników frezem grawerskim, albo przetestujemy jak dokonuje automatycznego rozkładu optymalnego -nestingu. Możemy również sprawdzić jak automatycznie koryguje ścieżkę do krzywej powierzchni materiału na podstawie jej skanu, rzutując ścieżkę na zeskanowana krzywiznę.
Sprawdźmy też jak działa kamerowy system celowniczy, który automatycznie rozpoznaje pasery w celu trafienia frezowaniem w wydruk. Możemy tez sprawdzić jak działa nóż aktywny sterowany i moduł bigowania do opakowań.
Sorry, zapomniałem, że nic takiego tam nie ma...
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
może kameralny zespół spiewu i tanca ?www.kimla.pl pisze:Sprawdźmy też jak działa kamerowy system celowniczy, który automatycznie rozpoznaje pasery w celu trafienia frezowaniem w wydruk
ja myslałem ze to nazywa sie zrobotyzowany system wizyjny, no ale moze tez byc kameralnie
mozesz mi troche rozjasnic co znaczy "w celu trafienia frezowaniem w wydruk"?
toć i drukuje i celuje frezem w wydruk ?
jakos nie zauwazyłem na tej zabawce dodatkowych urządzeń, chyba ze są dobrze zamaskowane jak w americkiej armii, troche przecukrowana ta propaganda sukcesu by Kimla, bo maszyna wygląda jak zwykły ploter, ino że budowy modułowej a reszta co wacpan piszesz to zgoła zastraszanie przeciwnika
czyzby pierwsze oznaki schizofrenii ?
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign