Panie Piotrze, duklanie o coś takiego mi chodzi jak na filmach tylko, że w wersji "biurkowej" czyli z polem roboczym nie większym niż 420x550mm. I chciałbym by te otworki zasysające były mniejsze i gęstszej.
Ktoś wykona mi taką maszynkę?
ploter płaski zlece wykonanie
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 8
- Kontakt:
Witam,
a jaką mam pewność czy ten ploter spełni moje oczekiwania? Możecie mi podać kontakt do Osób, które zamówiły takie maszyny. Wydając dość spora sumę pieniędzy chcę po prostu mieć pewność, że ta maszyna będzie dobrze służyła w firmie według jej przeznaczenia.
Nie mam w planie by chodziła 24/365, ale tyle ile będzie wymagała sytuacja.
Pozdrawiam
a jaką mam pewność czy ten ploter spełni moje oczekiwania? Możecie mi podać kontakt do Osób, które zamówiły takie maszyny. Wydając dość spora sumę pieniędzy chcę po prostu mieć pewność, że ta maszyna będzie dobrze służyła w firmie według jej przeznaczenia.
Nie mam w planie by chodziła 24/365, ale tyle ile będzie wymagała sytuacja.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Pewności nigdy nie będzie Pan miał niestety, ale proszę się postawić w mojej sytuacji - czy zrobiłbym dla Pana zły ploter, skoro wiem że może mnie Pan skrytykować na tym forum 

Maszyny i oprogramowanie CNC: eduCAD, STEP2CNC, LynxCUT, Styro3D, Tapper, cncCAD, Image2CAM, Turn3D, TERMCUT, LynxNEST (Nesting)