problem z złożeniem (rozdzielenie cześci)
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
problem z złożeniem (rozdzielenie cześci)
Panowie mam złożenie powiedzmy docisk i gniazdo do tego pare listw kołki itp. wszystko mam złożone w kupe problem w tym ze nie moge sobie poradzic z rozdzieleniem od siebie owych czesci z złożenia. Mogł by mi ktoś powiedzieć w jakim sposob przesunac wzgledem siebie poszczegolne elemety? lub jak usunac zostawic tylko np. docisk...
Tagi:
-
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Witam,
Kolego, zapewne po wczytaniu złożenia do Edgecam poszczególne bryły będziesz miał na osobnych warstwach. Wystarczy tylko wyłączyć warstwy ze zbędnymi modelami i masz problem z głowy. Ja gdy mam kilkanaście modeli to żeby na zakładce z warstwami mieć porządek, te zbędne modele zapisuję na jeden warstwie a pozostałe już puste warstwy usuwam.
Pozdrawiam
Kolego, zapewne po wczytaniu złożenia do Edgecam poszczególne bryły będziesz miał na osobnych warstwach. Wystarczy tylko wyłączyć warstwy ze zbędnymi modelami i masz problem z głowy. Ja gdy mam kilkanaście modeli to żeby na zakładce z warstwami mieć porządek, te zbędne modele zapisuję na jeden warstwie a pozostałe już puste warstwy usuwam.
Pozdrawiam
Nudzisz się, zajrzyj to nic nie kosztuje, może i Ciebie coś zainteresuje, a później... zaprocentuje 
Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...

Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...
-